Kontor, Krokslätts Fabriker 32, Mölndal, Mölndal

  • 360 m²

Kontorslokal med generös takhöjd.Trevlig lokal för kontor/utställning med bra läge i Krokslätt. Hållplats finns precis utanför entrén.


Lokaltyper Kontor / Kontor
Total yta 360 m²
Adress Krokslätts Fabriker 32
Område Mölndal
Objektsnummer 41848068

Beskrivning

Lokalen har öppen planlösning och entresolplan. Attraktiv, ljus lokal lämplig för t.ex. kontor/utställning med 5-6 m takhöjd.

Anrika byggnader i modern standard. Krokslätts Fabriker är idag ett dynamiskt företagarområde med ca 100 företag i de restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnaderna kompletterade med nybyggda kontorshus. Området ligger vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg, med 5 respektive 15 minuters spårvagnsresa till respektive centrum, och samtidigt i direkt anslutning till Safjällets naturreservat.

Omgivning

Området ligger vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg, med 5 resp. 15 minuters spårvagnsresa till respektive centrum och samtidigt i direkt anslutning till Safjällets naturreservat.

Kommunikationer

Buss och spårvagnslinje i direkt anslutning till fastigheten

Service

Lunchrestaurang och konferenslokal finns i området.

Övrigt

Anrik byggnad i modern standard. Krokslätts Fabriker är idag ett dynamiskt företagarområde med ca 80 företag i de restaureade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnaderna kompletterade med nybyggda kontorshus.


Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner