Kontor, Krokslätts Fabriker 27B, Krokslätt, Mölndal

  • 750 - 3 800 m²

Nu erbjuds lokaler i en spektakulär och anrik fabriksmiljö. Här finns både äldre fabriksbyggnader och nybyggda kontorshus. Lokalerna är ljusa och öppna och inredda för lättare produktion, utställningoch kontor. 5 meters takhöjd med entresolplan i delar av lokalen. Lokalen ligger på våningsplan 1 och 2 av 4. Lokalerna är ledig från Q2 2019. Området är mycket expansivt och kommer bli desto mer rikt på service och handel. Området gränsar också till Safjället, ett härligt naturområde som ligger me...


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 750 - 3 800 m²
Adress Krokslätts Fabriker 27B
Område Krokslätt
Objektsnummer 41912617

Beskrivning

Nu erbjuds lokaler i en spektakulär och anrik fabriksmiljö. Här finns både äldre fabriksbyggnader och nybyggda kontorshus. Lokalerna är ljusa och öppna och inredda för lättare produktion, utställning och kontor. 5 meters takhöjd med entresolplan i delar av lokalen. Lokalen ligger på våningsplan 1 och 2 av 4. Lokalerna är ledig från Q2 2019.

Området är mycket expansivt och kommer bli desto mer rikt på service och handel. Området gränsar också till Safjället, ett härligt naturområde som ligger mellan Toltorpsdalen och Krokslätt. Och 9 minuter bort med spårvagn finns Göteborgs evenemangsstråk, med Liseberg, Universeum, Världskulturmuséet, Scandinavium, biografer, restauranger, pubar, konserter, evenemang och kvällsliv. Åt andra hållet når du Mölndals innerstad på bara några minuter med hela dess utbud av affärer och service. På vägen passerar du Mölndals sjukhus som även det inrymmer apotek och bankomat.

Omgivning

Kontorsfastighet i anrik fabriksmiljö. Krokslätts Fabriker är idag ett dynamiskt företagarområde
med ca 100 företag i restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnader kompletterade med nybyggda kontorshus. Området ligger vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg, med 5 respektive 15 minuters spårvagnsresa till respektive centrum, och samtidigt i direkt anslutning till Safjällets naturreservat.

Kommunikationer

Enbart 300 meter utanför entrén finns buss- och spårvagnshållplatsen Krokslätts Fabriker. Därifrån tar det enbart 9 minuter till knutpunkten Korsvägen och 5 minuter till Mölndals Centrum. Mycket goda cykelvägar in till centrala Göteborg och Mölndal.

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen