Butikslokal, Kristinebergs Slottsväg 1, Kungsholmen, Stockholm

  • 42 m²
  • 10 150 kr/mån

Yteffektiv lokal i anslutning till hundratals bostäder.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 42 m²
Adress Kristinebergs Slottsväg 1
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2019
Objektsnummer 41934063
Hyra 10 150 kr/mån
2 900 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Yteffektiv lokal i anslutning till hundratals bostäder.

Omgivning

Kristineberg utvecklas just nu med bostäder, lokaler och kontor, Man räknar med att ca 20 000 personer bo här. Det är ett ypperligt läge för att etablera ett café, deli el liknande som vänder sig till alla som arbetar och bor i området samt medverkar till att området blir levande. I bostadsrättsföreningen finns 7 st lokaler till uthyrning Närhet till T-bana bidrar till ett flöde förbi lokalen som har stora skyltmöjligheter mot vägen. Kristineberg ligger inte långt ifrån Mälaren och man kan promenera till Karlbergs Slott. På andra sidan Drottningholmsvägen ligger Rålambshovsparken med promenadstråk till Stadshuset. En kort promenad bort ligger Lindhagen med matbutik och annan service.

Kommunikationer

Två minuters gång från Kristinebergs tunnelbanestation, 5 minuter till Thorhildsplan samt ca 15 minuter till Fridhemsplan. Flertalet busslinjer i området samt lätt åtkomligt med cykel och bil.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Parkering på gatan.

Service

I området finns restauranger, caféer och butiker, även service som frisör och massage finns att tillgå. Ca 3 minuter från Coop och halva tiden till goldbaren där du kan njuta av mat och ett glas vin i solen.

Övrigt

Hyran är för butik 2 900 kr/m² och år.
Utöver hyran tillkommer värme 100 kr/m² och år, fastighetsskatt 296 kr/m² och år.
Moms tillkommer på ovanstående belopp.Bilder på lokalen