Kontor, Kottbygatan 7, AKALLA INDUSTRIOMRÅDE, Stockholm

  • 120 - 271 m²
  • Enligt ök
  • 9 000 - 49 683 kr/mån

Unik mindre kombilokal på toppvåningen med egen terrass i Norra Kista/Akalla.


Lokaltyp Kontor
Total yta 120 - 271 m²
Adress Kottbygatan 7
Område AKALLA INDUSTRIOMRÅDE
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1989
Renoveringsår 2017
Hiss Ja
Våning 7 av 7
Tillträde Enligt ök
Objektsnummer 41923186
Områdeshyra 9 000 - 49 683 kr/mån
900 - 2 200 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokalen utgörs två separata ytor om 121 kvm samt 150 kvm, är sammanbundna via trapphuset. De kan hyras var för sig eller som en lokal. De ligger i högst upp fastigheten, där dess två flyglar möts, och har därmed ett hörnläge med ljusinsläpp från två väderstreck, samt en egen terrass. Entrén mot den luftiga invändiga ljusgården ger perfekta förutsättningar för företag som vill ge ett representativt första intryck.
Lokalerna har även tillgång till lastintag, samt hiss som leder direkt upp till aktuellt plan. Lokalerna är nyligen renoverade och fräscha och bör passa det mindre företaget väl, ev. anpassningar kan självfallet diskuteras.

Omgivning

Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil. Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter. Norrut har T-banas expansion påbörjats och inom bara några år kopplas Barkarby Handelsplats samman med en av Blå linjens norra förgreningar.
I området går ett flertal busslinjer: 178, 514, 517, 518 samt 567.
Dessutom kommer en anslutningspunkt från Förbifart Stockholm bara några hundra meter norrut,

Planlösning

Lokalerna består idag av en kombination av rum och öppen planlösning, ett mindre pentry och mötesrum.

Parkering

Det finns gott om P-platser såväl utomhus invid fastigheten, som i garaget på plan 1

Service

I fastigheten finns en välutrustad och fräsch friskvårdsanläggning med gym och motionshall med innebandy- och badmintonbana tillgängligt för fastighetens hyresgäster, vilket ger utmärkta förutsättningar för en hälsosam livsstil samtidigt som man spar både tid och pengar.
Akalla centrum ca. 5 min promenad och inte långt bort finns Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.

Skyltläge

Skyltläget är utmärkt mot såväl Kottbygatan som Hanstavägen

Närliggande företag

Mercedes AB är ligger på andra sidan gatan och Microsoft mitt emot på andra sidan Hanstavägen.Bilder på lokalen