Kontor, Kopparbergsvägen 8, Västerås, Västerås

  • 228 m²
  • 14 250 - 23 750 kr/mån

Välkomna till en ljus och nyrenoverad kontorslokal med hög standard. Effektiva ytor i bästa läge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 228 m²
Adress Kopparbergsvägen 8
Område Västerås
Objektsnummer 41893675
Områdeshyra 14 250 - 23 750 kr/mån
750 - 1 250 kr/m²/år

Beskrivning

Välkomna till en ljus och nyrenoverad kontorslokal med hög standard. Effektiva ytor i bästa läge nära till både centralstationen och Västerås city.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Ottar 6 och Mimer 5.

Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.


Bilder på lokalen