Kontor, Klara Södra Kyrkogata 1, Norrmalm, Stockholm

  • 1 877 m²
  • 766 442 - 1 047 992 kr/mån

Välkommen till Copper Building på Klara Södra Kyrkogata 1. Intill riktmärket Klara kyrka finner ni detta kontorshus med unik karaktär och moderna kontorsytor som hyrs ut i nyrenoverat skick. Lokalen ligger på plan 4 och 5 i huset, med interntrappa som förbinder våningarna. Gott om naturligt ljusinsläpp ifrån fyra vädersträck och fina ytskikt ger de öppna kontorsytorna en trivsam och luftig prägel. Möjlighet finns att påverka utformningen av planlösning och materialval. För att ge de allra bästa...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 877 m²
Adress Klara Södra Kyrkogata 1
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41921433
Områdeshyra 766 442 - 1 047 992 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Copper Building på Klara Södra Kyrkogata 1. Intill riktmärket Klara kyrka finner ni detta kontorshus med unik karaktär och moderna kontorsytor som hyrs ut i nyrenoverat skick. Lokalen ligger på plan 4 och 5 i huset, med interntrappa som förbinder våningarna. Gott om naturligt ljusinsläpp ifrån fyra vädersträck och fina ytskikt ger de öppna kontorsytorna en trivsam och luftig prägel. Möjlighet finns att påverka utformningen av planlösning och materialval. För att ge de allra bästa förutsättningarna att skapa ert drömkontor! Utgångsläget är stilrent, ljust och modernt med en god balans mellan öppet landskap och konferensrum i olika storlek. Stort fint pentry i vinkel med plats för större samlingar. Vacker utsikt mot Klara sjö, över staden och mot Klara kyrka. Speciellt från burspråken, en fin detalj i hörnen av lokalen.
God luftkapacitet möjliggör att få till en effektiv fördelning av arbetsplatser. Totalt finns plats för ca 175 arbetsplatser.
Möjlig inflytt enligt överenskommelse!

Copper Building erbjuder gemensam reception, café och konferensrum i entréplanet, som service till sina hyresgäster. Ett urval av conciergetjänster finns också att tillgå. Det centrala läget ger ett försprång för den som är på resande fot.
Välkommen att kontakta oss för mer infomation samt visning!

Omgivning

Det geografiska läget gör Copper Building unik. Fastigheten är belägen på Klara Södra Kyrkogata i centrala Stockholm. Mitt emellan Sergels Torg och Stockholms Centralstation, med Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan runt omkring. Närheten till centralstationen och tunnelbanan är helt enkelt oslagbart. Lägg därtill ett stort serviceutbud och mängder av restauranger i kvarteren runt huset och du har ett av Stockholms smartaste lägen.

Kommunikationer

smedel nås inom en radie på max 5 min. Detta gör Copper Building till ett förstklassigt läge för anställda som pendlar till arbetsplatsen såväl som för besökaren som kommer till er för affärsmöten. Snabbt och smidigt är ledorden. T-centralen med tunnelbana, pendeltåg, Citybanan, flygbussar. Arlanda Express. Spårvagn, stadsbussar och regionsbussar. Välj vad som passar er bäst! Runt hörnet finns dessutom Vattugaraget som erbjuder parkeringsplatser för den bilburne. Cykelrum finns också i fastighetens garage.

Parkering

Garage finns i huset.

Service

Copper Building erbjuder det där lilla extra i form av service för sina hyresgäster. Som besökare får man redan efter att ha klivit in genom entrén ett varmt och personligt välkomnande i den bemannade receptionen. Här lämnas och hämtas bud och det erbjuds en mängd konciergetjänster. Allt för att ruljansen ska flyta smidigt för husets hyresgäster. Det går bra att slå sig ner en stund i det trevliga caféet, för att sätta guldkant på väntetiden med en nybryggd cappuccino. Det kopparfärgade temat löper som en röd tråd genom hela interiören. Från entrén och lobbyn och hela vägen upp genom trapphusen och de tydligt utmärkta våningsplanen. Representativt och stilrent. En superfin service är konferensrummen som finns att hyra utan kostnad för Copper Buildings hyresgäster. Tacksamt och praktiskt under de dagar som det är extra hög trafik i de egna konferensrummen!
I Copper Building finns alla förutsättningar att verkligen trivas. Ljusa och moderna kontorslokaler, gemensam reception och konferensmöjligheter. Det enorma serviceutbudet runt hörnet är pricken över i. På ett par minuter nås Åhléns City och utbudet av lunchrestauranger och caféer är i det närmaste outtömligt, och i ständig förnyelse.