Kontor, Kista Entré, plan 7, Kista, Kista

  • 288 m²

Lokalen har en bra blandning av rum och öppen planlösning och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. När service står högst upp på önskelistan ska du hyra kontor i Kista Entré. Här finns alltman kan tänkas behöva: - bemannad reception i entrén - konferensanläggning i entréplan - restaurang - café - Friskis&Svettis - bemannad godsmottagning och vaktmästeri - bil- och cykelparkering i garage Lokalen ligger på Knarranäsgatan 7, Plan 7...


Lokaltyp Kontor
Total yta 288 m²
Adress Kista Entré, plan 7
Område Kista
Byggår 2003
Objektsnummer 41896016

Beskrivning

Lokalen har en bra blandning av rum och öppen planlösning och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. När service står högst upp på önskelistan ska du hyra kontor i Kista Entré. Här finns allt man kan tänkas behöva:

- bemannad reception i entrén
- konferensanläggning i entréplan
- restaurang
- café
- Friskis&Svettis
- bemannad godsmottagning och vaktmästeri
- bil- och cykelparkering i garage

Lokalen ligger på Knarranäsgatan 7, Plan 7

Kommunikationer

Bil

Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning nära Kista Science City.

Tunnelbana
Till Kista T-banestation är det cirka 5 minuters promenad genom Kista Science Tower och Kista Galleria och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station.

Pendeltåg

Till Helenelunds pendeltågstation är det en promenad på ca 12 minuter. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller ca 25 minuter till Arlanda.

Bussar

Från Kista Centrum går flertalet bussar (ca 15-tal busslinjer) som medför mycket bra tvärkommunikation. Med bussarna når du exempel Barkarby, Spånga, Bromma, Täby, Sollentuna och Danderyd.
Exempel på busslinjer genom Kista:
155 Brommaplan
627 Täby – Mörby
518 Vällingby/Barkarby
178 Mörby/Helenelund
179 Sollentuna–Vällingby
514 Sollentuna–Spånga
603 Danderyd/Mörby–Helenelund
537 Upplands Väsby
554 Bro/Kungsängen
197 Centralen–Solna (natt)
517 Spånga/Tensta
554 Råby
683 Mörby C –Jakobsberg

Flygbussar
Flygbussen till Arlanda och Bromma har en hållplats utanför Kista Science Tower på Danmarksgatan samt vid Kista centrum.
Tidtabeller och övrig info framgår av SL:s hemsida .

Tvärbana
Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2021, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.

Bilpool
På besöksparkeringen finns två poolbilar från Sunfleet, varav en laddhybrid, tillgänglig för alla. För medlemskap och villkor se www.sunfleet.se . 

Parkering

Parkeringsinformation Kista Entré

Besöksparkering
Ca 85 platser utomhus framför Kista Entré för besökande.

Besöksparkeringarna betjänas av tre stycken
betalautomater och betalning sker i förskot

Service

Kongress och evenemang

Kistamässan ligger mitt i den företagsexpansiva regionen Kista Science City som är ett av världens ledande ICT-kluster. I regionen finns i dagsläget drygt 1400 företag med viktiga aktörer som bland annat Ericsson, Nokia, Microsoft och IBM som nära grannar till Kistamässan.  

Kistamässan, med sin strategiska placering och geografiska lättillgänglighet i hjärtat av Kista Science City, blir det självklara forumet för professionella möten och kreativa evenemang.

Kistamässan ligger centralt placerad i norra Stockholm och dess närhet till flygplatserna Arlanda och Bromma skapar gynnsamma förutsättningar även för internationella kontakter.

Med närhet till E4:an, tunnelbana, pendeltåg och bussar tar man sig enkel till och från mässan oavsett destination.

I direkt anslutning till anläggningen finns ca 500 parkeringsplatser att tillgå samt ytterligare drygt 3000 platser i närområdet.

För mer information, www.kistamassan.com

Hotell

I Kista finns ett antal olika hotell bl a:

Scandic Victoria Tower
Scandic Kista
Stayat Hotel Apartments
STHLM Hotell

I Kista Entré finns det 7 st hotellrum att hyra, främst för hyresgästerna i huset. För bokning kontakta receptionen i Kista Entré, 08-5229 1002.

Restauranger

I området finns flera restauranger för både snabbluncher och respresentationsmidddagar. Det största utbudet finns i närliggande Kista Galleria.

I Vasakronans fastigheter i Kista finns ett flertal olika restauranger, bl.a:

FOOD by Coor och LIVET i Kista Entré

Zenit, Glaze och EasyCoffee i Kista Science Tower

Träning och hälsa

Friskis & Svettis finns i Kista Entré, vidare hittas Fitness 24/7 i Kista Entré och SATS finns i Kista Galleria.


Bilder på lokalen