Kontor, Kirsebergsgatan 33, Kirseberg, Malmö

  • 80 m²

Mycket fin och flexibel butikslokal / kontorslokal med stort ljusinsläpp och trevligt läge vid Kirsebergs torg. Stora skyltfönster för bra exponering. Lokalen anpassas efter kunds önskemål inför inflytt, bifogad ritning visar ett exempel på planlösning. OMGIVNING Stadsdelen Kirseberg som även kallas "Backarna" är en av Malmös äldsta arbetarförstäder. De centrala delarna i Kirseberg befolkades i början på 1900-talet då Malmö expanderade snabbt. Denna fastighet ligger centralt belägen med direkt...


Lokaltyp Kontor
Total yta 80 m²
Adress Kirsebergsgatan 33
Område Kirseberg
Kommun Malmö kommun
Byggår 1968
Objektsnummer 41923310

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Mycket fin och flexibel butikslokal / kontorslokal med stort ljusinsläpp och trevligt läge vid Kirsebergs torg.
Stora skyltfönster för bra exponering. Lokalen anpassas efter kunds önskemål inför inflytt, bifogad ritning visar ett exempel på planlösning.

OMGIVNING
Stadsdelen Kirseberg som även kallas "Backarna" är en av Malmös äldsta arbetarförstäder. De centrala delarna i Kirseberg befolkades i början på 1900-talet då Malmö expanderade snabbt. Denna fastighet ligger centralt belägen med direkt närhet till övriga verksamheter i området samt fina grönområden.

KOMMUNIKATION
Stadsbuss 4 stannar vid Kirsebergs Torg och med några minuters promenad nås busshållplatsen Östervärn där både flertalet stadsbussar och regionbussar stannar. Östervärn tågstation är i bruk igen med persontrafik på Kontinentalbanan som går genom Malmö och knyter samman Kirseberg med Malmö centrum. Med cykel tar det 15 min från Malmö Centralstation och 5 min till Värnhem.

SERVICE
Service och butiker finns både på Kirsebergstorget och runt Värnhemstorget. Runt Värnhem finns gott om lunchrestauranger och caféer.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

PARKERING
Till huset hör ett garage med möjlighet att hyra platser.
Adress: Kirsebergsgatan 33
FAKTA:
Yta lokal: 80kvm
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Kirseberg
Byggnadsår: 1968
Avstånd Malmö C: 2500 meter
Parkering: Hyrplatser i garageBilder på lokalen