Kontor, Karlsgatan 3, City, Västerås

  • 1 201 m²

Högst upp i kulturhistoriska Nore


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 201 m²
Adress Karlsgatan 3
Område City
Kommun Västerås kommun
Hiss Ja
Våning 4
Objektsnummer 41957178

Beskrivning

Kv Nore ligger på toppläge i populära Mimerområdet och är en viktig del av Västerås industrihistoria. Fastigheten är ritad på 1930-talet av stadsarkitekt Erik Hahr och uppfördes under 40-talet som en del av Aseas huvudkontor. Härifrån är det bara några minuters promenad från centralstationen, vilket gör att företag med pendlande personal och besökare trivs bra här. Parkering finns intill fastigheten och det ligger flera parkeringshus i närheten. Lokalen är ljus och har fönster i två väderstreck. Då den är förberedd för renovering har du möjlighet att vara med från start och utforma ett kontor helt utifrån ditt företags behov.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Mimer 5 och Melkerhuset.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Övrigt

Kontorsfastighet


Karta


Bilder på lokalen