Kontor, Karlsbodavägen 18, Bromma, Haninge

Lundberg & Kock Restaurang (682 m) Shopping (542 m) Kommunikation (438 m) Bilservice (791 m) Friskvård (547 m) Bank (824 m) Bränslestation (647 m)

Kontor ”Bällsta River” Karlsbodavägen 20.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 600 - 5 000 m²
Adress Karlsbodavägen 18
Område Bromma
Objektsnr 41867819
Få prisuppgift & information
Omgivning

Välkommen till Mariehäll, granne med hela Europa Mariehäll, en av Stockholms kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som på sikt kommer att växa sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till slutstationen Solna Station. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt, 5:e i Sverige, ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Planlösning

Kontor med blandad planlösning.

Parkering

Ca 35 platser i garage och 35 platser utomhus med el-stolpe

Service

Lokalen ligger i stadsdelen Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med 1100 företag. Mariehäll gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Övrigt

40 meter till Tvärbanan!

Albyberg, Inget område

Kontor, lager, produktion i ny FöretagsPark. Inflyttning fr...

Visad

Handenterminalen 5, Handen

Ljus och flexibel butik med stora skyltfönster. Kan delas up...

Visad