Kontor, Karlavägen 53, Östermalm, Stockholm

  • 544 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 95 200 - 385 333 kr/mån

Lokal i hörnet Karlavägen/Brahegatan


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Kontorshotell
Total yta 544 m²
Adress Karlavägen 53
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1959
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41951608
Områdeshyra 95 200 - 385 333 kr/mån
2 100 - 8 500 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen är ljus med ett härligt sydväst läge i hörnet Karlavägen/Brahegatan. De flesta rummen ligger längst med fönsterraden mot gatan och den lite privatare delen av lokalen har utblick mot den vackra gården. Det största konferensrummet med plats för ca 16 personer ligger i hörnet med maximalt ljusinsläpp. Utöver det finns det ytterligare tre större mötesrum samt åtta arbetsrum i olika storlekar.

Den gemensamma ytan är inbjudande, där kan ni samlas för lunch, morgonmöten eller för informella möten. Fönstren vätter mot den vackra gården vilket gör att man vill stanna länge. Det finns en köksdel och en stor yta för matbord, launge möbler eller varför inte pingisbord.

Då lokalen är L-formad är en del lite privatare. Där finns ett antal arbetsrum förutom ett större rum som kan användas som konferensrum eller ett öppet kontorslandskap med utblick mot gården. Där finns också ett pentry så ytan är perfekt att använda som den externa delen.

Två duschar samt tre wc. Garage i källaren där det eventuellt finns möjlighet att hyra en plats för 3.700kr/månaden.

Omgivning

Läget är oslagbart med buss och tunnelbana två kvarter bort. Stureplan och Östermalmstorg når du inom några minuter med allt det har att erbjuda av service, restauranger och butiker. Närheten till Humlegården och Liljansskogen gör läget optimalt, kombinationen är oslagbar.

Kommunikationer

Stations tunnelbanestation och buss 1 och 67 finns ett kvarter bort.

Parkering

Gatuparkering

Service

Bank, apotek, restauranger, fik, hotell i lokalens absoluta närhet.


Karta
Visa på kartan: