Kontor, Kammakargatan 22, City, Stockholm

  • 200 m²
  • 55 000 - 98 333 kr/mån

Modernt kontor med yteffektiv planlösning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 m²
Adress Kammakargatan 22
Område City
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41872596
Områdeshyra 55 000 - 98 333 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Modernt kontor med yteffektiv planlösning. Fastighetens hyresgäster har tillgång till en gemensam innergård samt garage.

Omgivning

Fastigheten är belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Stureplan och Odenplan. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten såsom Observatorielunden.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation Rådmansgatan ligger ca 200 m bort och trafikeras av gröna linjen. Stockholms Centralstation nås efter en promenad på ca 10 min och därifrån går både pendel- och fjärrtåg samt samtliga tunnelbanelinjer. Flera busslinjer trafikerar i området.

Planlösning

Bladad planlösning med två mötesrum i olika storlekar och en öppen yta ger plats för flertalet arbetsplatser. Kontoret har även ett tyst rum, två Wc samt ett pentry.

Service

I området finns ett brett serviceutbud med restauranger, caféer, butiker, hotell och gym. Kring fastigheten ligger flera populära restauranger, bland annat den italienska restaurangen Allegrine, den spanska AQUI Tapas och trendiga Urban Deli som även har en saluhall och en populär takterrass. Kort promenadavstånd till Hötorget där både Hötorgshallen och Kungshallen finns.Bilder på lokalen