Kontor, Köpmansgatan 32, Nordstan, Göteborg

  • 800 m²

Modern och flexibel kontorslokal om ca 800 kvm mitt i city med entré från Köpmansgatan 32.


Lokaltyp Kontor
Total yta 800 m²
Adress Köpmansgatan 32
Område Nordstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1973
Våning 5
Objektsnummer 41951644

Beskrivning

Nu erbjuds möjligheten att hyra en modern och representativ kontorslokal om ca 800 kvm. Entré från Köpmansgatan 32 alternativt Götgatan 11, mitt i Nordstans puls. Det centrala läget har alla tänkbara kommunikationer och ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till lokalen. I dagsläget erbjuder lokalen både cellkontor och öppna arbetslandskap vilket stöder ett situationsanpassat arbetssätt. Lokalen kan anpassas till verksamhetens behov och annat arbetssätt. Fastighetens fasader och kontorsentréer är nyrenoverade med hög klass.

Omgivning

Fastigheten vänder sig dels mot Östra Hamngatan med närhet till Gustav Adolfs torg, och dels mot Nordstan med kontorsentréer från Götgatan och Köpmansgatan. I direkt anslutning ligger Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum där många miljoner människor passerar årligen. Här finns möjlighet att etablera er verksamhet mitt i city, med närhet till ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericsonterminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd till våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen