Kontor, Köpmangatan 7, Södertälje Centrum, Södertälje

Nordic PM Parkering (15 m) Friskvård (19 m) Kommunikation (29 m) Restaurang (38 m) Shopping (46 m) Bank (104 m) Uttagsautomat (110 m) Bilservice (427 m) Grönområde (495 m)

Toppmodern och flexibel ledig lokal på Köpmangatan vid torget i Södertälje centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 286 m²
Adress Köpmangatan 7
Område Södertälje Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41897706
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Toppmodern och flexibel ledig lokal på Köpmangatan vid torget i Södertälje centrum
Denna fräscha kontorslokal ligger i bästa läge mitt i centrala Södertälje, på Köpmangatan 7, med ingång intill det stora parkeringsgaraget och bussarnas knutpunkt. Lokalen är toppmodern och i mycket gott skick och har gott om fönster längs med fastighetens långsida som vetter mot Köpmangatan, vilket ger lokalen gott om ljusinsläpp.

De olika kontors-/mötesrummen har gott om glaspartier som tar tillvara och sprider ljuset. Golven i lokalen är genomgående försedda med mörkt grå textilmattor och ytskikt på väggar och tak är vitmålade. Lokalen har god ventilation med komfortkyla/kyld tilluft för varma sommardagar. På samma våningsplan finns en stor takterrass som får disponeras av hyresgästerna.

Det finns möjlighet att ansluta till bredband via ComHem i fastigheten.

Lokalen är flexibel och planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. kan anpassas efter tillträdande hyresgästs önskemål för att bli precis så toppmodern, representativ och yteffektiv som krävs för att få till den perfekta lokalen i Södertäljes mest centrala läge.

Bland bilderna i denna annons finns exempel från liknande lokaler i fastigheten som renoverats för hyresgästers räkning.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Södertälje centrum och dess härliga stadsmiljö med närhet till både natur och kultur. Den ligger ett stenkast från Södertälje kanal och Maren med sin småbåtsbåthamn. Du tar dig enkelt till bl.a. de populära besöksmålen Tom Tits Experiment, Sydpoolen och Torekällberget.

Kommunikationer

De flesta av stadsbussarna har hållplats precis utanför fastigheten med en rad olika busslinjer som tar dig både till närområdet och grannkommunerna. På några minuters promenad finns Centralstationen med pendeltåg som tar dig till Stockholms Centralstation på 40 minuter. I fastigheten finns ett stort garage, och i området finns även lättillgängliga parkeringsplatser.

Södertälje nås främst genom E4 och E20 som sammanbinder Södertälje med Stockholm och övriga landet, men också genom kommunens goda tågförbindelser, då Södertälje är en av de största knutpunkterna för landets tågtrafik.

Planlösning

Lokalen består i dagsläget till övervägande del av en stor öppen avlång yta som är placerad i mitten av lokalen.

Vid ena änden av den öppna ytan finns en av lokalens två entréer, med kapprum och två WC. Strax intill finns även ett mindre kontors-/mötesrum, samt en trivsam pausyta med ett stort och modernt pentry. I andra änden av lokalen finns den andra entrén, samt fler mötes-/kontorsrum, skrivarrum, förråd och städskrubb.

Lokalens planlösning är flexibel då den saknar bärande innerväggar, vilket ger mycket goda möjligheter att exempelvis skapa fler kontorsrum vid behov.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i det stora garaget fastigheten.

Service

I Södertäljes centrum finns ett fullfjädrat utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Fastigheten ligger invid Storgatan och Stortorget, så mer centralt kan det bokstavligen inte bli. Strax intill finns tre shoppinggallerior där butikerna erbjuder en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger vid Stortorget i centrala Södertälje och nås enkelt via avfarterna från Turingegatan/Stockholmsvägen eller via Järnagatan/Köpmangatan.

Gästgivaregatan 3, BV & vån 1, Södertälje Centrum

Toppmodern ledig lokal med entré och gott om skyltyta mot St...

Visad

Lunagallerian, Södertälje Centrum

Kontakta oss om du är intresserad av ledig butikslokal i ett...

Visad

Lunagallerian 1, Centrum

Stor och rymlig kontorslokal med ett fantastiskt läge och ut...

Visad