Kontor, Kämpegatan 3, Gullbergsvass, Mölndal

Colliers International AB Kommunikation (3465 m)

Fastigheten ligger i en unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Lokalen är ca 1375 kvm och hyresgästen har möjlighet att påverka planlösningen helt utifrån behov och önskemål. Idag är lokalerna varierade mellan öppet landskap och cellkontor och konferensrum. Under renoveringen kommer lokalerna att få en modern standard där landskap blandas med attraktiva mötesrum och stora gemensamma ytor. Till detta skapas också ett extra våningsplan med takterrass. Stora glaspartier sätts successiv...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 375 m²
Adress Kämpegatan 3
Område Gullbergsvass
Byggår 1988
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnr 41911985
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Fastigheten ligger i en unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Lokalen är ca 1375 kvm och hyresgästen har möjlighet att påverka planlösningen helt utifrån behov och önskemål.

Idag är lokalerna varierade mellan öppet landskap och cellkontor och konferensrum. Under renoveringen kommer lokalerna att få en modern standard där landskap blandas med attraktiva mötesrum och stora gemensamma ytor. Till detta skapas också ett extra våningsplan med takterrass. Stora glaspartier sätts successivt in för att öppna upp fastigheten mot Göta Älv. Som besökare möts du av en ljusgård som går genom hela fastighetens fyra plan.

Under 2018/2019 genomgår huset en omfattande utveckling, renovering och ombyggnation. Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt mot Götaälv. Ljusgården och bottenplanet kommer erbjuda ett rikt serviceutbud och i källaren finns även två separata duschutrymmen med tillhörande bastu. Här skapas moderna kontor för framtiden!

Tillträde kvartal 3 - 2019

Omgivning

Gullbergsvass är ett av Göteborgs bästa kontorslägen med omedelbar närhet till kommunikationer, Göteborgs Centrum och Göta Älv. På Kämpegatan i utvecklingsbara Gullbergsvass finns denna kontorslokalen. Här står en tvillingbyggnad som byggdes 1988. Just nu genomförs en renovering och tillbyggnation där större fönster och utvecklande av ljusgårdarna kommer förstärka den avslappnande utsikten över älven och den uppseendeväckande byggnationen av Hisingsbron. Till detta skapas också ett extra våningsplan med takterrass. Gullbergsvass ligger inom Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt – där Göteborgs Centrum ska växa till dubbel storlek.

Kommunikationer

Utmed älven, 300 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Torsgatan där buss 59 avgår ifrån. 8 minuters promenad från fastigheten finns Göteborgs centralstation, Nils Ericson terminalen, Lilla Bommen och buss- och spårvagnshållplatsen Nordstan. 550 m bort ligger E45, därifrån kan du sedan ta dig till Landvetter Flygplats på endast 18 minuter. För cyklisten finns närmsta Styr och Ställ på Strandgatan.

Planlösning

Kontor.

Parkering

74 parkeringsplatser finns i huset och besöksparkering i direkt anslutning till fastigheten. Efter ombyggnation kommer dessa utökas till 96 stycken. Närmaste Sunfleet-station finns på besöksparkeringe

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Ebbe Lieberathsgatan 22, Almedal

Vi kan idag erbjuda en butikslokal om ca 91 m2 belägen i en ...

Visad

Ebbe Lieberathsgatan 30, Göteborg

Mycket trevlig kombinationslokal i egen fastighet med utmärk...

Visad

Ebbe Lieberathsgatan 18A, Krokslätt

Kontorslokal om 411 kvm som anpassas efter er verksamhet och...

Visad

Ebbe Lieberathsgatan 18A, Krokslätt

Kontor i fin fastighet nära all tänkbar service. Planlösning...

Visad