Kontor, John Ericssonsgatan 12, KUNGSHOLMEN, Stockholm

  • 40 m²
  • 2 rum
  • 1 juni eller enligt ök.

Attraktivt beläget kontor invid Norr Mälarstrand på John Ericssonsgatan överlåtes till förmånlig hyra! Mysigt & ostört läge i hjärtat av Kungsholmen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 40 m²
Adress John Ericssonsgatan 12
Område KUNGSHOLMEN
Kommun Stockholms kommun
Antal rum 2
Tillträde 1 juni eller enligt ök.
Objektsnummer 41932781

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Huset uppfördes år 1935.

Omgivning

Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område med närheten till Norr Mälarstrands härliga promenadstråk som om somrarna kantas av mysiga restauranger och barer. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer. Gångavstånd till tunnelbanans gröna och rödja linjer vid Fridhemsplan och Rådhuset. Busslinjerna 3, 50, 54 och 62 stannar på Hantverkargatan en liten bit ifrån lokalen.

Planlösning

Lokalen är belägen i markplan med ingång från det gemensamma trapphuset. Lokalarean fördelas på två rum, ett litet charmigt och tidstypiskt pentry i funkisstil samt wc med förrum med handfat. Det större arbetsrummet rymmer ca 4 arbetsplatser och det mindre kan med fördel nyttjas som mötesrum men fungerar även som arbetsrum för 1-2 personer. Båda rummen har stora fönster med bra ljusinsläpp mot gatan. Lokalen har vitmålade väggar och parkettgolv i gott skick. Wc har målade väggar och klinkergolv. Takhöjden mäter ca 2,70 m. Bilderna i prospektet visar lokalen både möblerad och omöblerad.

Eventuellt kan även andrahandsuthyrning diskuteras och lokalen kan i så fall hyras med eller utan möbler utefter önskemål.

Bredband: Fiber från via IP Only finns indraget i lokalen. Tillträdande hyresgäst tecknar själv sitt bredbandsabonnemang.

Säkerhet: Lokalen håller en hög säkerhetsnivå med galler för fönstren, gallergrind samt ett stort inbyggt kassaskåp i det mindre rummet.

Ventilation: Självdrag samt fönsterventiler.

Parkering

På intilliggande gator enligt stadens tariff. Det är relativt lätt att hitta parkeringsplats på John Ericssons gatan eller nere vid Norr Mälarstrand. Alternativt kungsholmens allmänna parkeringshus, e

Service

Lokalen ligger i ett mycket trevligt område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder både restauranger och promenadstråk, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata.

Övrigt

ÖVRIGT:

Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller till vilken intressent som hyresavtalet överlåtes till. I det fall att en andrahandsuthyrning skulle bli aktuell hyrs lokalen ut med avstående av besittningsskydd. Lokalen lämpar sig främst för kontorsverksamhet. Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.