Kontor, Johanneslundsvägen 2, Norrort, Upplands Väsby

FastPartner AB Friskvård (0 m) Shopping (26 m) Restaurang (58 m) Kommunikation (322 m) Bilservice (349 m)

Ett kontor med genomgående hög standard med i dagsläget rumsindelad planlösning

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 550 m²
Adress Johanneslundsvägen 2
Område Norrort
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41862542
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontoret har en genomgående hög standard och det finns totalt 16 arbetsrum med plats för 1-8 personer i varje rum. Tillgång till två konferensrum med plats för ca 12 personer i varje rum. Pentry finns i lokalen med ett separat lunchrum samt ett förråd för mindre lagermöjligheter. Kontoret ligger på 2tr.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster. Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station. Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Planlösning

Öppen

Parkering

Avtalas, gott om parkering.

Service

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med all service man kan tänka sig. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, World Class-gym, sporthall och tennisbanor.

Övrigt

Gott om parkering, lunchrestaurang rakt över gatan och nära till E4:an!

Artiklar om FastPartner AB