Kontor, Johanneslundsvägen 12, Bredden, Upplands Väsby

  • 1 026 - 10 000 m²

Vi kan nu erbjuda toppmoderna kontor i fastigheten med bästa läget i Norrort utmed E4. Här finns en välkomnande atriumgård med trevliga sittplatser för spontana möten eller en kaffestund, nybyggt hotell med den danska designkedjan Zleep Hotels, restaurang Stor & Liten Catering Är väl värt ett besök, där lagar och serverar man mat genuint. Fastigheten ligger längs med Sveriges mest frekventerade led, vilket möjliggör ett förstklassigt och unikt skyltläge intill E4:an. Här har ni möjlighet att s...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 026 - 10 000 m²
Adress Johanneslundsvägen 12
Område Bredden
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41839662

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda toppmoderna kontor i fastigheten med bästa läget i Norrort utmed E4.
Här finns en välkomnande atriumgård med trevliga sittplatser för spontana möten eller en kaffestund, nybyggt hotell med den danska designkedjan Zleep Hotels, restaurang Stor & Liten Catering Är väl värt ett besök, där lagar och serverar man mat genuint.
Fastigheten ligger längs med Sveriges mest frekventerade led, vilket möjliggör ett förstklassigt och unikt skyltläge intill E4:an. Här har ni möjlighet att sätta ert varumärke på kartan.

Lokalerna erbjuder flexibel planlösning med fönster åt flera väderstreck vilket ger bra ljusinsläpp. Varje våningsplan är ca 1 430 m². Den befintliga planlösningen är idag fördelad på 58 arbetsplatser i öppet landskap, 27 arbetsplatser i kontorsrum, ett flertal mötesrum för 2-6 personer och några större för 8-12 personer. Planlösningen går lätt att anpassa beroende på verksamhetens krav.

Mycket goda parkeringsmöjligheter finns i garage och utomhus i direkt anslutning till fastigheten. Här erbjuds även laddstationer för elbilar.


Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Kommunikationer

Direktbussen 565X från/till Stockholm City går flera turer om dagen med ca 25 minuters restid. Pendeltåg och täta bussförbindelser via Väsby station tar dig till Uppsala, Arlanda och Stockholm. Med bil är det cirka 20 minuter till Stockholm city och 10 minuter till Arlanda. Busstation för tvärförbindelse vid infarten till området.

Parkering

Mycket goda parkeringsmöjligheter finns i garage och utomhus i direkt anslutning till fastigheten. Här erbjuds även laddstationer för elbilar.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen