Kontor, Johan Willins gata 4, Gårda, Göteborg

  • 37 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 37 m²
Adress Johan Willins gata 4
Område Gårda
Kommun Göteborgs kommun
Våning 1
Objektsnummer 41954775

Beskrivning

Denna kontorsyta är belägen i Technopolis HUB med möjlighet till små privata kontor. Kontorslokalen ligger på entréplan med ett grönskande område intill och genom Technopolis HUB finns här moderna mötesrum, telefonboxar, kök och loungeytor att tillgå. Genom ett kontor i Technopolis HUB ingår Technopolis fullservicekoncept vilket innebär bl.a. gym, reception och kaffe mm.

Technopolis

Vi tillhandahåller effektiva kontor, flexibla avtal och allt som behövs därtill.

I grund och botten har en arbetsplats bara en enda viktig egenskap: anpassningsbarhet. Att kunna anpassa sig till förändringar: att växa eller krympa, att inkludera tjänster eller inte, att tillgodose behoven hos personalstyrkor i alla storlekar. Technopolis har byggts på principen om anpassningsbarhet – sedan 1982. Vi är besatta av kundnöjdhet och våra 16 campus inhyser 1 400 företag och 45 000 nöjda anställda i sex länder inom Europa.

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster, allt från arbetsplatsdesign till receptions-, mötesrums-, restaurang-, gym – och städlösningar. Här bjuds stort antal p-platser samt tillgång till varmgarage i källaren med direktaccess via hiss. Tillgång till gemensam reception samt inspirerande loungeytor för arbete och umgänge.

Kommunikationer

Technopolis Ullevi är beläget en kort promenad från Göteborgs innerstad, nära både E6 och E20. Intill oss ligger Ullevi Stadium och Göteborgs Centralstation nås på en kortare promenad om ca 15 minuter. Buss och spårvagnshållplats finns i anslutning till Entrén och hållplats Svingeln nås genom en kort promenad.

Parkering

Ja

Övrigt

Tjänster: personalrestaurang, mötesrum, catering, inredningsdesign, it tjänst, städ- och lokaltjänster, flyttservice, möbelmang.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen