Kontor, Johan på gårdas gata 5a-c, Gårda, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 24 167 - 85 000 kr/mån
Stena Fastigheter Göteborg AB Restaurang (0 m) Shopping (80 m) Grönområde (626 m) Friskvård (128 m) Bränslestation (247 m) Bank (96 m) Kommunikation (420 m) Bilservice (294 m) Kemtvätt (965 m) Postkontor (942 m) Uttagsautomat (81 m)

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 200 - 400 m²
Adress Johan på gårdas gata 5a-c
Område Gårda
Objektsnr 41843461
Lokalguidens estimerade områdeshyra
24 167 - 85 000 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Omgivning

Nära Centralstationen - 15 min till Landvetter

Gröna Skrapan ligger i södra Gårda vilket är ett eftertraktat geografiskt läge med både bostäder och företag. Till Landvetter flygplats tar det 15 minuter med bil och Centralstationen ligger på bekvämt promenadavstånd. Självklart finns här även kollektivtrafik och cykeluthyrningen Styr och Ställ för den som smidigt och grönt vill ta sig till och från arbetet och möten på stan.

Kommunikationer

Huset ligger intill E20/E6 vilket är smidigt för alla med bil. I källarplan finns parkeringsplatser och även en miljöbilpool som hyresgäster har möjlighet att använda.
Oavsett om du går eller cyklar så tar du dig snabbt till allt inom centrala Göteborg. Väljer du spårvagn så är det nära till hållplatserna Ullevi Södra eller Stampen.

Parkering

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.

Service

I området finns all tänkbar närservice, exempelvis bank, butiker, restauranger och caféer. På bara några minuter tar du dig till Focushuset med ICA, Systembolaget och många fler butiker. Du har även nära till de centrala delarna av Göteborg, Ullevi, Svenska Mässan och Liseberg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet och det finns även ett parkeringsdäck i direkt anslutning till Gröna Skrapan för besökare till huset.

Övrigt

Närheten till Landvetter och Centralstationen gör det här till ett högintressant läge för företag vars medarbetare reser mycket eller som har många besökare från andra delar av Sverige och världen.

Artiklar om Stena Fastigheter Göteborg AB

Johans på Gårdas gata 5A, Gårda

Välkommen till Göteborgs absolut i särklass mest omtalade fa...

Visad

Johan på Gårdas gata, Centrum

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information s...

Visad

Gårdatorget 2, Gårda

Här välkomnas ni av ett ljust kontor med rymlig loungeyta oc...

Visad

Drakegatan 7, Göteborg/Gårda

Med bra läge i Gårda erbjuder vi nu en kontorslokal på 828kv...

Visad