Kontor, Jan Stenbecks Torg, Kista, Kista

  • 40 - 80 m²
  • vår 2019
  • 14 067 - 28 133 kr/mån

3-5 kontorsrum uthyres i stor lokal högst upp i Kista ONE. Ljust, fräscht och med all tänkbar service. Tillträde vår 2019.


Lokaltyp Kontor
Total yta 40 - 80 m²
Adress Jan Stenbecks Torg
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1986
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde vår 2019
Ingår i hyra El, värme, luftkonditionering, städning, tillgång till konferen
Objektsnummer 41917998
Hyra 14 067 - 28 133 kr/mån
4 220 kr/m²/år

Beskrivning

Flytta in till oss! Vår lokal har blivit för stor och vi söker ett eller flera mindre företag som behöver en lugn kontorsyta i väldigt fräscha lokaler med mycket ljus och perfekt läge i Kista. Vi hyr ut 3-5 kontorsrum i vår lokal med el, värme, A/C, städning inklusive. Tillgång till kök, w/c och konferensrum ingår.

Omgivning

Kista ONE är belägen precis vid Kista Galleria, mitt i Kista Centrum. Här finns närhet till buss och t-bana, Kistamässan, affärer, post och banker. Restauranger finns flera i fastigheten.

Planlösning

Totalt är lokalytan 652 kvm och fördelad på 30-talet avskilda kontorsrum, konferensrum samt kök och allmänna ytor. Lokalen är högst upp i fastigheten och mycket ljus tack vare stora fönster i varje kontor.

Parkering

Ja

Service

Post, banker, restauaranger och affärer på gångavstånd.

Närliggande företag

Kista huserar några av Sveriges största företag, bland annat Ericsson och Sandvik.

Uppvärmning

Ingår

Övrigt

En gedigen fastighet som under de senaste åren har genomgått stora ombyggnationer för att möta marknadens krav på moderna lokaler. Fastigheten är på totalt ca 37 000 kvm och är miljöcertifierad enligt LEED GOLD. Det finns flera olika entréer och i de båda huvudentréerna finns bemannade receptioner som erbjuder receptionsservice, gemensamma konferensrum och annan service som efterfrågas av hyresgästerna. Parkering erbjuds i garage.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen