Lagerlokal, J A Wettergrens Gata 6, Högsbo, Göteborg

  • 540 m²
  • 21 375 - 49 500 kr/mån

Centralt lager i Norra Högsbo med bra takhöjd och tillhörande kontor och omklädningsrum. Bra takhöjd.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 540 m²
Adress J A Wettergrens Gata 6
Område Högsbo
Objektsnummer 41848182
Områdeshyra 21 375 - 49 500 kr/mån
475 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen som nås via lastbrygga och ramp kan även användas som utställning eller till aktivitet som gruppträning, dans mm. Bra takhöjd. Möjlighet till två portar. Parkering.

Omgivning

Högsbo industriområde är en del av Högsbo i sydvästra Göteborg. Det ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden och omfattar ett flertal industrier och kontorsbyggnader. Området tillhörde en gång Högsbo gårds marker och började bebyggas på 1960-talet.

Det har varit ett ganska utpräglat industriområde, men under 2006 öppnade Högsbo 421, ett köpcentrum designat av Wingårdh arkitekter AB med bland annat ICA Maxi och Media Markt som hyresgäster. Köpcentret har även bekostat förbättring av Marconinomotet med anslutande väg åt kommunen för att få bättre kommunikationer.

Söder om Söderleden ligger Sisjöns industriområde, som är mer handelsinriktat. Österut utan synlig gräns ligger Eklanda industriområde i Mölndals kommun, ett nyare område med många bilhandlare och några andra större butiker.

I områdets sydöstra del mot Eklanda ligger gården Långeberg, Högsboanstalten och i områdets sydvästra del det före detta Pripps-bryggeriet, Frölunda kyrkogård och villautställningen "Husknuten" i sydväst nära Järnbrottsmotet. I den östra utkanten ligger Högsbo pegmatitbrott, som var i drift 1945-1950. Pegmatit används vid porslinstillverkning, och geologer har funnit över 25 olika mineraler i gruvan. Sedan 1973 är gruvan naturreservat.

Övrigt

Hör gärna av Dig till oss med Era önskemål så hjälper vi Ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt!

Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 300 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!