Kontor, Järnvågsgatan 3, Järntorget, Göteborg

  • 1 000 m²

Lokal i två plan på totalt 1000 kvm. Kan delas upp på 500 kvm vardera och hyras ut var för sig! Högt upp i huset och härligt läge i stan!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 000 m²
Adress Järnvågsgatan 3
Område Järntorget
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41840431

Beskrivning

Nu erbjuds ett ljust och trevligt kontor med centralt läge vid Järntorget. Lokalen är på totalt 1000 kvm, fördelat på två plan. Men det finns möjlighet att dela upp lokalen på ca 500 kvm vardera. Planlösningen är av blandad karaktär och används idag som kontor och utbildningslokal.

Omgivning

Här finns närhet till vatten och grönska. Längst upp på Linnégatan finns härliga Slottsskogen och längs med vägen dit erbjuds en massa härliga restauranger och shopping. I området runt fastigheten finns gott om trevliga lunchrestauranger, gym, apotek, livsmedelsbutik och allt annat som centrum har att erbjuda.

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis bredvid knutpunkten Järntorget som har mycket goda kommunikationer.

Planlösning

Blandad.

Parkering

God tillgång till parkering i området och eventuell möjlighet till hyra av garageplatser i fastigheten finns.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen