Kontor, Järnbrotts Prästväg 2, Frölunda, Västra Frölunda

  • 530 m²
  • 59 625 kr/mån

Letar du efter ett flexibelt och ljust kontor med närhet till det mesta?


Lokaltyp Kontor
Total yta 530 m²
Adress Järnbrotts Prästväg 2
Område Frölunda
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41858184
Hyra 59 625 kr/mån
1 350 kr/m²/år

Beskrivning

Då har du kommit rätt. Här hittar du 530 kvm lokaler att trivas i. Utöver de öppna kontorsytorna finns flera rum för både stora och små möten och ett centralt placerat pentry som blir en självklar plats för umgänge. Lokalerna kan renoveras efter överenskommelse.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Järnbrott i hjärtat av Västra Frölunda. I omgivningen finns bostadsområden, två välbesökt köpcentrum och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Härifrån har du nära till flera kommunikationsnav. Det tar fem minuter att gå till den nya knutpunkten för bussar i Järnbrott, och i närheten finns även knutpunkterna Frölunda Torg och Marklandsgatan. Det är enkelt att ta sig hit med bil också eftersom både Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden ligger nära byggnaden.

Service

I byggnaden ligger uppskattade lunchrestaurangen Kockar & Kastruller som lagar husmanskost med mycket hjärta. En kort promenad bort finns livliga Frölunda centrum. Där hittar du bland annat ett köpcentrum med en mängd olika butiker, gym, apotek, postombud, systembolag, caféer och restauranger.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen