Kontor, Isafjordsgatan 28, KISTA, Kista

  • 945 m²

Färdig undervisningslokal för utbildningsverksamhet med mycket centralt läge i Kista.


Lokaltyp Kontor
Total yta 945 m²
Adress Isafjordsgatan 28
Område KISTA
Byggår 1998
Våning 5
Objektsnummer 41892281

Beskrivning

Möjlighet att hyra undervisningslokal av standard mitt i Kista. Lokalen möter förutsättningarna för att bedriva komplett undervisningsverksamhet.

B.la.

Klassrum
Kontorsrum
Små tysta rum
Förvaringsskåp

Lokalen är dock anpassningsbar till kontorslokal, vilket i förekommande fall bekostas av fastighetsägaren och utförs i samråd med hyresgästen.

I husets bottenvåning finns det varmgarage med lediga p-platser, både vanliga p-platser samt platser avsedda för el bilar.

Som undervisningslokal uthyres den endast till vuxenutbildning.

ELECTRUM

Electrum är en välkänd destination i Kista med såväl KTH och Stockholms Universitet, som det privata näringslivet som hyresgäster. Här finns ett brett serviceutbud med lunchrestaurang, närköp och mycket annat. Det går även att hyra konferens- och mötesrum för större samlingar.
Mer info om fastigheten:
http://www.akademiskahus.se/ditt-campus/stockholm/kista/byggnader/byggnad/?byggnadsnummer=A0276002

OMRÅDE

Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum. Den främsta sektorn är ICT (informations- och kommunikationsteknik) och här samlas forskare, studenter och företag för att utvecklas och växa. I området finns också Kista Galleria, en av de största galleriorna i Stockholmsområdet med butiker och matserveringar.
Kista Galleria, en av Sveriges största köpcentrum samt Stockholms 4:e största köpcentrum, förser hela närområdet i Kista ett komplett serviceutbud med dess 180 butiker och restauranger. Post, BVC, Vårdcentral, tandläkare, gym och mycket mer återfinns i Kista Galleria. Gallerian har Sveriges längsta öppettider från kl 10-21, sju dagar i veckan, 359 dagar om året. I anslutning till Gallerian, på de omringande gatorna, återfinns dessutom ytterligare handel och service i form av restauranger, gym etc.

PLANLÖSNING

Lokalen är belägen på plan 5 i den välkända Electrumbyggnaden i Kista.
Stort ljusinsläpp och fin utsikt över Kista.
Pentry och wc med stilrena material.
Lokalen kan anpassas enligt önskemål.

KOMMUNIKATIONER

Electrum 3 är belägen i Kista, strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm, med ett ypperligt kommunikationsläge.
Härifrån kan man ta sig snabbt till andra delar av Stor-Stockholm med bil (E4 samt E18), tunnelbana (Kista t-bana 250 m. bort) pendeltåg (Helenelund pendeltågsstation, 880 m. bort), buss samt flygbuss.
Arlanda flygplats (30 km bort) når man med bil på under 20 minuter, Bromma Flygplats (13 km bort) når man på 11 minuter med bil.
Till centrala Stockholm tar det 14 minuter med bil samt 17 minuter med tunnelbana.