Kontor, Ingela Gathenhielms gata 3, Västra Frölunda, Göteborg

  • 174 - 1 447 m²
  • 14 500 - 204 992 kr/mån

Mkt prisvärt/flexibel hyreslängd. Här kan vi erbjuda mycket prisvärda lokalytor i olika storlekar och kombinationer som tex. kontor/förråd, kontor.


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 174 - 1 447 m²
Adress Ingela Gathenhielms gata 3
Område Västra Frölunda
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41932701
Områdeshyra 14 500 - 204 992 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Fastighet med fina lokaler i olika storlekar med parkeringsplatser i direkt anslutning. Ingen besittningsrätt eller möjlighet till större anpassningar men mycket bra prisnivå.
Goda kommunikationer nära fastighetens adress och bara ett par minuter till kollektivtrafikpunkten Marklandsgatan.

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Kommunikationer

Buss 758 går genom området och tar dig till Centralstationen på ca 35 min via Radiomotet.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran. Inhägnad gård som låses kvällstid.

Service

Fastigheten ligger nära köpcentra 421 i Högsbo, här finns både lunchrestauranger och butiker. Nordens största köpcentra Frölunda Torg ligger bara några minuter bort med bil.