Kontorshotell, Industrivägen 55, Partille, Partille

Klövern Friskvård (0 m) Postkontor (147 m) Kommunikation (237 m) Shopping (309 m) Restaurang (318 m) Bilservice (408 m) Grönområde (530 m) Bränslestation (547 m)

Det kompletta kontorshotellet

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12 m²
Adress Industrivägen 55
Område Partille
Objektsnr 41875057
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ljust och nyrenoverat kontorshotell som rymmer 31 st rum från 7 kvm upp till 52 kvm. För extra flexibilitet är kontoret öppet dygnet runt. Som hyresgäst har du tillgång till 3 st konferensrum med teknisk utrustning för 4, 8 eller 12 personer. Gemensamma skrivare och kopiatorer finns att tillgå. Bredband ingår i hyran. Ljust och välutrustat pentry i hjärtat av kontorshotellet med generösa utrymmen med härlig rymd. Här ges möjlighet att ta en paus i trevlig miljö. Vid behov finns omklädningsrum och dusch. Vi erbjuder även förrådsutrymmen intill kontoren för de hyresgäster som behöver hyra extra yta.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten. 5-10 minuters gångavstånd till närmsta busshållplats.

Service

Nära till Sävedalens Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger, varav en är belägen i fastigheten.

Övrigt

Rummen har grå heltäckningsmatta och vita väggar. Städning av gemensamma ytor. I hyran av ett kontorsrum ingår postbox, multiskrivare och bredband. Det finns ett gemensamt pentry med kaffemaskin där även kaffet ingår samt fri tillgång till tre bokningsbara konferensrum och gäst-WiFi i de allmänna ytorna.

Uthyrare & kontaktpersoner

Industrivägen 55, Sävedalen

Kontorslokal med idag blandad planlösning. Ljus och trevlig ...

Visad

Industrivägen 55, Sävedalen

Rymlig lagerlokal med tillhörande kontor och egen parkering ...

Visad