Kontor, Industrivägen 2, Västerslätt, Umeå

  • 350 m²
  • 21 875 - 27 708 kr/mån

Lokaler med centralt läge på Västerslätt


Lokaltyp Kontor
Total yta 350 m²
Adress Industrivägen 2
Område Västerslätt
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41929333
Områdeshyra 21 875 - 27 708 kr/mån
750 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Ljus och modern lokal i ”Granngården huset” med mycket synligt läge på Västerslätt. Lokalen är perfekt för den medelstora företagaren som söker båda mindre kontorsrum, större rum lämpliga till öppnet kontorslandskap och fina personalutrymmen med kök och samlingsytor och mycket mera. För ytterligare information, välkommen att kontakta Niklas Brander
070-305 17 07.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden. Fastigheten ligger som nära granne till Nolia fälten och Umeå centrum.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Planlösning

Modern planlösning med fina kontorsytor och allmänna utrymmen.

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat. Härifrån är det en kort tur in till Umeå centrum.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen