Kontor, Honnörsgatan 20, Företagsstaden I11, Växjö

  • 363 m²

Ljus lokal i två plan


Lokaltyp Kontor
Total yta 363 m²
Adress Honnörsgatan 20
Område Företagsstaden I11
Publicerad 2023-09-14
Kommun Växjö kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41943804

Beskrivning

Rymlig lokal i två plan med ljusa och injudande rum. På entréplan har man ingång i markplan med receptionsdel och möjlighet till ytterligare entré. Här finns pentry och flertalet stora rum. På andra våningen finns flera kontorsrum och möjlighet att öppna upp. En välkomnande och flexibel lokal.

Vi på Castellum anpassar alla våra lediga lokaler i Växjö enligt hyresgästens önskemål både när det gäller ytskikt, inredning och planlösning.

Omgivning

Företagsstaden I11 är belägen i ett av Växjös mest expansiva områden i västra delen av stadskärnan. Här ryms ett 90-tal företag inom varierande branscher och här finns ca 1200 anställda. Med sin lättillgänglighet och alla bekvämligheter man kan önska sig blir det ett attraktivt område både för den lilla och stora verksamheten.
Företagsstaden är Växjös gamla regementsområde som idag erbjuder totalrenoverade och moderna lokaler samtidigt som man bevarat den karaktäristiska charmen och dess vackra byggnader på ett smakfullt sätt. Som hyresgäst hos Castellum har du också fri tillgång till WorkOUT - Sveriges första utomhuskontor.
Företagsstaden ligger med endast 1,5 km in till centrum med täta bussförbindelser och cykelvägar precis utanför området. Det finns ca 600 fria parkeringsplatser och man tar sig enkelt ut på det stora utfartslederna och till Småland Airport. Naturreservatet Bokhultet som ligger i direkt anslutning till området gör att det blir smidigt att ta sig ut på en avkopplande promenad eller löparrunda. Granne till Företagsstaden I11 är Handelsplats I11 med flertalet butiker och serviceinrättningar samt Arenastaden där 15 olika sporter samsas i flera olika arenor.


Karta

Bilder på lokalen