Lagerlokal, Holmvägen, Säve, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 181 875 - 303 125 kr/mån
Colliers International AB Kommunikation (4315 m)

Unik möjlighet att hyra 4850m2 hangar för privatjet eller lager, varav 850m2 är kontor. Beläget på Säve flygplats inte långt från Volvo och hamnen.

Fakta om lokalen
Lokaltyper Lagerlokal/Logistiklokal
Total yta 4 850 m²
Adress Holmvägen
Område Säve
Byggår 2012
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnr 41907692
Lokalguidens estimerade områdeshyra
181 875 - 303 125 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Holmvägen 100 - Unik möjlighet att hyra en nästan oanvänd hangar på 4000m2 för privatjet som även passar utmärkt som lager. I byggnaden finns ytterligare ca 850m2 kontor, kök, och flera omklädningsrum. Fastigheten ligger på Säve flygplats.

Omgivning

Fastigheten ligger 14 kilometer nordväst om centrala Göteborg. På området finns flygklubbarna Chalmers flygklubb, Aeroklubben i Göteborg samt Svensk Pilotutbildning som bedriver tvåårig trafikflygarutbildning. I nära anslutning till flygplatsen ligger flygmuseet Aeroseum i bergshangarer byggda under kalla kriget.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Hissningsleden, vilket innebär goda kommunikationsmöjligheter till Volvo och Göteborgshamn.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!