Kontor, Hemvärnsgatan 17, Solna strand, Solna

  • 68 m²

Trevlig lokal med strålande utsikt.


Lokaltyp Kontor
Total yta 68 m²
Adress Hemvärnsgatan 17
Område Solna strand
Byggår 1972
Våning 10
Objektsnummer 41920081

Beskrivning

Trevlig lokal med strålande utsikt.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med Vretens tunnelbanestation belägen rakt över gatan. Ett flertal busslinjer går i området. Det går utmärkt att promenera till Sundbybergs station där pendeltåg, fjärrtåg och tunnelbana går. Läget är utmärkt för bilburna med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4, E18 och Solnavägen.

Planlösning

Lokal med öppen planlösning. Lokalen ligger på 10 tr med fantastisk utsikt. Hissen går upp till 9 tr. Lokalen är lämplig för max 6 arbetsplatser.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus för 1 200 kr per plats och månad eller i fastighetens garage för 1 500 kr per plats och månad.

Service

Det finns ett stort utbud med lunchrestauranger i området och upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.


Karta

Bilder på lokalen