Lagerlokal, Hemsjövägen, Alingsås, Alingsås

  • 2 500–20 000 m²

Nyproducerad industri-och lagerfastighet. Den totala uthyrningsbara ytan kommer vara ca 20 000 m² fördelat på tre lokaler. Lokalerna kommer att hålla en hög och modern standard. Takhöjden kommeratt bli upp till 10 meter under balk, vilket medger en god optimering vid lagring av varor på höjden. Lokalerna kommer att utformas så att delningar är möjliga. Detta är positivt också för hyresgäster som på sikt önskar utöka sin befintliga yta. Kontor kan med fördel placeras på entrésolplan som kom...


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 2 500–20 000 m²
Adress Hemsjövägen
Område Alingsås
Kommun Alingsås kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41925817

Beskrivning

Nyproducerad industri-och lagerfastighet. Den totala uthyrningsbara ytan kommer vara ca 20 000 m² fördelat på tre lokaler.

Lokalerna kommer att hålla en hög och modern standard. Takhöjden kommer att bli upp till 10 meter under balk, vilket medger en god optimering vid lagring av varor på höjden. Lokalerna kommer att utformas så att delningar är möjliga. Detta är positivt också för hyresgäster som på sikt önskar utöka sin befintliga yta. Kontor kan med fördel placeras på entrésolplan som kommer att placeras över portarna. I och med lokalernas fina läge längs E20 möjliggörs ett fantastiskt skyltläge för hyresgästerna. Vill du veta mer eller boka in en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

OMGIVNING/NATUR:

Området ligger i Ingared med direkt anslutning till E20 mellan Göteborg och Alingsås. Avståndet till Göteborg är ca 35 km och till Alingsås ca 11 km.

KOMMUNIKATIONER:

Buss och pendeltåg.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen