Kontor, Heffnersvägen 34, Skönsberg, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 45 067 - 64 783 kr/mån
Diös Restaurang (30 m) Shopping (38 m) Bilservice (127 m) Bränslestation (323 m) Kommunikation (367 m)

Kontors lokal om 676 m2 med utsikt över Sundsvalls fjärden efter Norrakajen.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 676 m²
Adress Heffnersvägen 34
Område Skönsberg
Våning 2
Objektsnr 41880130
Lokalguidens estimerade områdeshyra
45 067 - 64 783 kr/mån
800 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Lokal om 676 m2 i fastighet mellan Heffnersvägen och Lagergatan. Lokalen återfinns på plan 2. Lokalen har flertalet cellkontor i varierad storlek med fönster mot havet och även mot innergård i fastighet. wc, dusch och omklädnad med bastu, rymligt personalrum, konferensrum samt en öppen ljus entré lämplig för reception.

Omgivning

Nord väst om Sundsvalls centrum, efter vattnet vid Norra kajen och norra sidan av hamninloppet via Heffnersvägen och Lagergatan återfinns denna fastighet ca 2 km från city. Med utsikt över Sundsvallsbukten och den nybyggda Sundsvallsbron i ett område på tillväxt inom både kommersiell verksamhet samt bostäder är omgivningen både levande och utvecklande. Fastigheten ligger i ett område med verksamheter inriktat mestadels mot industri, bygg och infrastruktur. Även kommunala bolag såsom Sundsvalls Elnät och Servanet återfinns i området. Med den bostadstrend som nu råder efter Norra kajen så finns alla möjligheter att etablera sin verksamhet i denna fastighet med nytänkande av verksamhetstyp mer åt den kommersiella riktningen.

Kommunikationer

I navet av Heffnersvägen, Lagergatan med anslutning till E4 och Sundsvalls Bron så är kommunikationen god. Gångavstånd till busskommunikation. Flertalet parkeringsplatser återfinns i fastighetens garage samt utanför fastigheten.

Service

Med närhet till Sundsvalls city samt Skönsbergscentrum återfinns all service på några minuter. Lunchrestaurang återfinns i fastigheten men även ytterligare restauranger nås på gångavstånd.

Övrigt

Fastighet mellan Lagergatan och Heffnersvägen efter E¤ och Norra Kajen. Fastigheten 3 plan fördelat på kontor, industri och restaurtang. I mitten av fastigheten finns en gemensam stor ljusgård. Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten samt ett garage återfinns i fastigeheten.

Heffnersvägen 34, Skönsberg

Lokaler med utsikt över Sundsvallsbron- kontor, butik och in...

Visad

Bruksgatan 11, Matfors

I Matfors bruk finns detta mindre kontorshotell med närhet t...

Visad