Kontor, Hedvig Möllers gata 5, RÅBYHOLM, Lund

  • 200–2 300 m²
  • Kvartal 2 2022

Business center på Råbyholm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 200–2 300 m²
Adress Hedvig Möllers gata 5
Område RÅBYHOLM
Kommun Lunds kommun
Våning 2 av 5
Tillträde Kvartal 2 2022
Objektsnummer 41914675

Beskrivning

World Trade Center Lund ligger i Råbyholm. En inspirerande och nytänkande miljö för arbete, idéutbyte och nätverkande. Platsen är optimal för företag som vill lägga fullt fokus på sin egen verksamhet och få hjälp med kringservice som; gemensam reception, konferensavdelning, gym, restaurang och inspiration genom events och seminarium. Den karaktärsstarka uteplatsen möjliggör för utomhusarbete och informella möten eller att äta sin lunch i solen. Ett välkommet inslag i området är Radison Blu Hotel med 192 rum, lunchrestaurang och bar.

Råbyholm ger dig närheten till både city och service. För dig som pendlar med bil eller buss ligger fastigheterna väl placerade intill Råby Trafikplats vid E22. Intill fastigheten finns ett nybyggt parkeringshus. Givetvis utrustat med laddstationer för ett hållbart pendlande. När området i Råbyholm står klart kommer det finnas drygt 18 000 kvadratmeter kontor, service, hotell och p-hus.

I Råbyholm utvecklar vi ännu ett World Trade Center. Beroende på verksamhetens storlek och behov kan du välja arbetsplats i coworking, kontorshotell eller traditionella kontorslokaler. Våningsplan två till fem erbjuder kontorslokaler från 200 kvadratmeter och du kan välja del av våningsplan eller helt våningsplan. Nu är vi i ett tidigt skede och välkomnar dig in i dialogen med att utforma ditt nya kontor.

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Kontakta mig så berättar jag mer om Råbyholms utveckling och hur World Trade Center kommer bidar till den.

Kommunikationer

Stadsbuss, linje 1, Skåne Expressen, linje 1, Pendeln, linje 169, Regionbuss, linje 170. Cykelstråk norr om området

Parkering

Nybyggt parkeringshus plats för 425 p-platser

Service

Hemköp (Karhögstorg), Restaurang Viva (Karhögstorg), Restaurang Hotell Park Inn i området samt ICA Nära Satelliten (Råbyvägen)

Närliggande företag

Consafe Logistics, Logevo, Cognizant, Exceed, Qronos mfl.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen