Kontor, Haraldsgatan 5, Linnéstaden, Göteborg

  • 236 m²
  • 33 433 - 55 067 kr/mån

Intill Linnéplatsen finns nu ett ljust och trevligt kontor om 236 kvm att hyra. Med närhet till Linnégatan och Långgatornas rika utbud av restauranger, butiker och kaféer är området väldigt trivsamt att jobba i. Om du önskar en härlig lunchpromenad ligger Slottsskogen alldeles intill kontoret. Smidiga förbindelser via Linnéplatsen tar dig enkelt till lokalen. Välkommen att kontakta Colliers för visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 236 m²
Adress Haraldsgatan 5
Område Linnéstaden
Objektsnummer 41833945
Områdeshyra 33 433 - 55 067 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Intill Linnéplatsen finns nu ett ljust och trevligt kontor om 236 kvm att hyra. Med närhet till Linnégatan och Långgatornas rika utbud av restauranger, butiker och kaféer är området väldigt trivsamt att jobba i. Om du önskar en härlig lunchpromenad ligger Slottsskogen alldeles intill kontoret. Smidiga förbindelser via Linnéplatsen tar dig enkelt till lokalen.

Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Lokalen är belägen längs med Dag Hammarskjöldsleden och ett stenkast från populära Linnégatan. Linné har blivit ett de mest attraktiva områdena i Göteborg genom dess mysiga atmosfär med byggnader från tidigt 1900-tal blandat med ett brett utbud av trevliga kafé- och restaurangstråk. Här finns även mysiga små butiker och utbud av vardaglig service. Linnégatan sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen där du möts av Slottsskogen för en trevlig promenad i det gröna. För den som önskar större serviceutbud ligger centrala Göteborg en kort resa bort från Linnéplatsen.

Kommunikationer

Mycket goda kollektiva förbindelser. Lokalen ligger vid Linnéplatsen som är en knutpunkt för många spårvagnar och bussar.

Planlösning

Rumsindelad planlösning.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen