Butikslokal, Hantverkargatan 59, KUNGSHOLMEN, Stockholm

  • 153 m²
  • 16 575 - 62 475 kr/mån

Välkomna till en hörnlokal på Kungsholmen med enorma möjligheter - caféverksamhet godkänns - uteservering.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 153 m²
Adress Hantverkargatan 59
Område KUNGSHOLMEN
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41933720
Områdeshyra 16 575 - 62 475 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Beskrivning

Beskrivning
Lokal med stora möjligheter på Kungsholmen. På hörnan Hantverkargatan / Polhemsgatan finns en lokal med enormt stor potential och flera användningsområden. Entrén är placerad på hörnan av gatorna och stora välvda fönster finns längst båda fasaderna. Lokalen används förslagsvis som butik eller café. På Polhemsgatan finns möjlighet till en trevlig uteservering med många soltimmar och utsikt över Norr Mälarstrands vackra vattendrag. Butiksskyltar för exponering fästs på den charmiga fastighetens fasad. Inne i lokalen finns lättarbetade utrymmen. Lättanpassad och ni själva sätter gränsen för hur fantastisk denna lokal skall bli. Bakre utrymmen med lager, personalrum och WC finns.

Område
Hantverkargatan är en av Kungsholmens mest trafikerade gator och i höjd med Polhemsgatan finns lokalen. Här ges ett starkt kundflöde och det breda utbudet i området lockar mycket människor. Norr Mälarstrand är beläget ett stenkast bort och erbjuder mysiga promenader och uteserveringar. Stora grönområden med Rålambshovsparken en kort promenad bort. Busslinjer trafikerar alldeles utanför butiken och tunnelbana är beläget en kort promenad bort.

Fakta
Hyra: Kontakta ansvarig mäklare för fullständiga hyresuppgifter.
Pris: 1 500 000 SEK.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Emile Lindskoug: Mobil: +46 (0)707 58 79 70 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: emile@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen