Butikslokal, Hantverkargatan 2, Västerås centrum, Västerås

  • 105 m²

Butikslokal i centrala Västerås


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 105 m²
Adress Hantverkargatan 2
Område Västerås centrum
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41944346
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till denna centralt belägna butikslokal med stora skyltfönster invid populärt gångstråk i centrala Västerås. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Ljus hörnlokal med ett synnerligen centralt läge ut mot Sigmatorget. Här finns goda möjligheter att bedriva en butiksverksamhet då läget vid ett gångstråk ger en god tillströmning av kunder. Lokalen har stora skyltfönster, bra säljytor och är ansluten till servicetunnel för enklare transporter. Det finns ett mindre personalutrymme i lokalen. En interntrappa leder ned till separat wc-utrymme. Lokalen är passande som butik, service. Ej passande för café, restaurang.

Första bilden är en digitalt stylad rendering och visar på förslag till inredning.

Hela citykärnan erbjuder ett mångfacetterat serviceutbud med en attraktiv blandning av moderna citygallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer. Till kvällen så lever nöjeslivet upp med trevliga barer, klubbar och kultur.

Strax intill lokalen finner ni busshållplatsen; Stora Gatan, som ligger i citykärnas mittpunkt. Här trafikerar busslinjerna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 6, 11, 12, 13, 21. Västerås Centralstation finns på 5 minuters promenadavstånd. Centralstationen är belägen längs med Södra Ringvägen och är en stor knutpunkt för alla kommunikationsmedel i Västerås.

Gott om parkeringsplatser i Gallerian Punkt som finns ca 200 meter från fastigheten.


Karta


Bilder på lokalen