Lagerlokal, Hannebergsgatan 22, Solna, Solna

  • 143 m²

Lagerlokal med kontorsmöjlighet ett stenkast från Solna Centrum Rymlig lokal med stora lagerutrymmen, två arbetsrum, pentry, WC, möjlighet till tvättmaskin/torktumlare/tvättho, kapprum samt flera mindre rum med fönster. Lokalen har entré från trapphuset och även en lastkaj på baksidan av fastigheten. Lokalen ligger centralt i Solna med närhet till både tunnelbana och pendeltåg. Gångavstånd till Solna Centrum med brett utbud av butiker och service....


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 143 m²
Adress Hannebergsgatan 22
Område Solna
Objektsnummer 41928824

Beskrivning

Lagerlokal med kontorsmöjlighet ett stenkast från Solna Centrum

Rymlig lokal med stora lagerutrymmen, två arbetsrum, pentry, WC, möjlighet till tvättmaskin/torktumlare/tvättho, kapprum samt flera mindre rum med fönster.

Lokalen har entré från trapphuset och även en lastkaj på baksidan av fastigheten. Lokalen ligger centralt i Solna med närhet till både tunnelbana och pendeltåg. Gångavstånd till Solna Centrum med brett utbud av butiker och service.

Kommunikationer

Fritid och rekreation
I Hagaparken kan man njuta av långa promenadstråk längsmed Brunnsviken eller besöka Fjärilshuset och ta en fika i Koppartälten. Vid Mall of Scandinavia finns också Friends Arena där det hålls både sportevenemang och konserter. Solna har ett rikt kulturarv med Olle Olsson Hagalund-museet, Solna hembygdsmuseum och statarmuseet på Överjärva gård.