Kontor, Hanögatan 9, ÖSTRA HAMNEN, MALMÖ, Malmö

  • 234 m²
  • 37 050 - 52 650 kr/mån

Fint kontor i Östra hamnen


Lokaltyp Kontor
Total yta 234 m²
Adress Hanögatan 9
Område ÖSTRA HAMNEN, MALMÖ
Objektsnummer 41895979
Områdeshyra 37 050 - 52 650 kr/mån
1 900 - 2 700 kr/m²/år

Beskrivning

I ett lugnt område med lättillgänglighet till ringleder och motorväg kan vi erbjuda en välplanerad kontorslokal med öppen planlösning samtidigt som lokalen passar väl till det företag som vill ha kombinationen av en viss uppdelning för olika avdelningar. Välkommen att kontakta oss för mer information och personlig visning.

Omgivning

Bland hyresgästerna i fastigheten finns Dominos Pizzas bageri och INR Inredningsglas. Internethandeln Bluebox och Beijer electronics.

Kommunikationer

Välkommen till Hanögatan 9 i Östra Hamnen. Här finns en ledig lokal med bra strategisk placering och med nära anslutning till E6, E20 och E22 samt båda ringlederna. På gångavstånd finns bussförbindelse. Inom fem minuter tar du dig snabbt med bil till Malmö centralstation och centrum. Kontakta oss för mer information.

Planlösning

Fina kontorsytor med flexibel planlösning på lugnt område. Rumsindelningen är fördelad på större öppna ytor men vi erbjuder samtidigt möjligheten att anpassa lokalen med traditionell rumsindelning. Möjlighet ges att vara med och påverka och anpassa kontoret för ert ändamål.

Parkering

Gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten.

Service

Post- och trevliga restauranger finns i området.


Bilder på lokalen