Butikslokal, Hagaesplanaden 61, Hagastaden, Solna

  • 63 m²
  • Enligt överenskommelse

Fantastisk möjlighet att flytta in i nybyggda lokaler!


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 63 m²
Adress Hagaesplanaden 61
Område Hagastaden
Publicerad 2023-09-20
Kommun Solna kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41946348
Bifogade filer

Beskrivning

Precis intill Norra stationsparken finns nu möjlighet att hyra modern lokal om 63 kvm på bottenplan i nybyggd fastighet. Här kommer ni befinna er i en fastighet med stort miljötänk.

Ytan är utformad med ett större öppet rum med tillgång till personalutrymmen längst bak i lokalen i form av wc och pentry. Stora fönsterpartier som förser lokalen med fint ljusinsläpp.

Lokalen kommer vara utrustad med ett grundutförande där wc samt pentry kommer vara iordningställt. Badrummen kommer vara utrustade med ljust klinker/kakel på golv och väggar med stilrena badrumstillbehör och vitvaror.
Resterande lokalyta kommer vara oinrett med obehandlat betonggolv samt väggar i obehandlad betong eller gips. Möjligheten att skapa en unik lokal som skräddarsyr utifrån er verksamhets behov och önskemål.

Lokalen har flera användningsområden så som kontor, butik, café, ateljé eller showroom.

Cederhusen är Stockholm första stora flerbostadshus där mer eller mindre hela konstruktionen är uppbyggd i massivträ. Här finns en stor passion för att skapa modernt, vackert och hållbart hus för både människan och miljön. Huset är 13 våningar högt med bostadsrätter från plan 1-13 med moderna lokaler i markplan.

I området finns idag restauranger, konstgallerier, butiker, livsmedel, gym och Karolinska. Dessutom kommer tunnelbanans gula linje stanna runt hörnet.

Husen är fortfarande under byggnation, lokalerna förväntas vara inflyttningsklara under andra kvartalet 2022.

Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats!

Omgivning

Med en kombination av boenden, grönområden och ett rikt näringsliv expanderar och utvecklas Hagastadens stadsbyggnadsprojekt i både Stockholm och Solna. Området tillhör stadsdelen Vasastaden, känd bland annat för sina många fina parker såsom Vasaparken och Observatorielunden.

Kommunikationer

Den nära anslutningen till både E4 och E20 gör fastigheten mycket tillgänglig för den bilburne. Centralstationen nås på bara 5 minuter.

Norra Stationsgatans busshållplats ligger på runt 10 minuters promenadavstånd. Här passerar Flygbussarna till Arlanda och flera av SL's busslinjer, exempelvis 592 till Cityterminalen och 593 till Uppsala centralstation.

S:t Eriksplans och Odenplans tunnelbanestationer nås på ca 15 minuter. Odenplan trafikeras dessutom av pendeltågstrafiken och SL-bussar vid den anslutande bussterminalen. Tunnelbanans gula linje kommer även stanna runt hörnet.

Service

Närområdet har ett brett utbud med all sedvanlig service som ett centralt storstadsläge kan erbjuda. Här finns gott om matställen, butiker, gym, hotell och en bra mix av andra affärsverksamheter. I området hittar du bland annat aktörer som Willys, Systembolaget, Friskis&Svettis, Synsam och Max. Flera trivsamma innerstadsparker ligger runt knuten, däribland Vanadislunden och Vasaparken. Här är det inte heller långt till sjukhusområdet kring Karolinska Solna.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen