Vårdlokal, Höjdgatan 3, Nynäshamn

  • 1 137 m²

Här finns möjlighet att hyra egen fastighet för vårdboende eller dagverksamhet. Fastigheten ligger avskiljt i lugn omgivning i centrala Nynäshamn.


Lokaltyper Övrig lokal / Vårdlokal
Total yta 1 137 m²
Adress Höjdgatan 3
Kommun Nynäshamns kommun
Byggår 1993
Hiss Nej
Objektsnummer 41940593
Bifogade filer

Beskrivning

Här ges möjlighet att hyra en fristående vårdfasighet för exempelvis LSS-boende, äldreboende, gruppbostad eller för dagverksamhet med en lokalyta om ca 1140kvm och en tomtarea om totalt 3602kvm.

Fastigheten är godkänd av IVO, specialfastighet för vårdbostäder.

Denna fastighet ligger mitt i centrala Nynäshamn med ett avskiljt läge i en lugn miljö. Kring boendet finns flera uteplatser, gräsytor med planteringar, ett antal parkeringsplatser, växthus, gym- och träningsytor samt lusthus för rofyllda stunder.

Ytorna är välskötta och håller hög teknisk standard med sprinklersystem, bergvärme, 3-glasfönster bland annat.

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett bostadsområde i centrala Nynäshamn.
Nynäshamn är en liten gemytlig småstad med närhet till såval butiker, restauranger, samt naturen och havet. Här ebjuds en trygg miljö med närheten till allt, en av småstadens fördelar.

Kommunikationer

I Nynäshamn finns pendeltåget som tar dig till Stockholms central med en pendeltågresa på ca en timme. Till handen terminalen är det en resa på 34min med tåget. Fastigheten nås enkelt med bil endast 5min från väg 73. Från Stockholm tar det ca 40min med bil.

Planlösning

Vårdboende i 2 plan i form av fyra radhus som alla har egna entréer.

Fastigheten har 4 entréer där vardera del har ett eget kök, 7-8 rum och flertalet våtgrupper. I ena delen finns en hiss upp till övre planet. Varje radhus har egen utgång till uteplats med gräsyta mot en lugn tomt på baksidan.

Idag finns totalt 12 rum i det nedre planet, fyra sällskapsrum samt 8 rum som nyttjas som sovrum.
På övre planet finns idag 13 rum som tidigare har nyttjas som sovrum samt tre större sällskapsrum.
Utöver finns 8 wc varav 5 av dem med duschmöjligheter.

Fastigheten har även ett källarplan med förrådsutrymmen samt tekniska installationer.

På gården finns flera intilliggande sidobyggnader, den större om ca 40kvm har nyttjats för träningsaktiviteter, mindre byggnader för miljöstation samt förråd finns också på framsidan samt ett växthus för egen odling.

Planlösningen kan enkelt anpassas för att skapa såväl vårdboende som ytor för dagverksamheter som passar en ny hyresgästs specifika verksamhet och behov.

Parkering

7 parkeringsplatser vid fastigheten

Service

Nynäshamn erbjuder ett brett utbud av service vad gäller butiker, restauranger, apotek, träningsmöjligheter, simhall, bibliotek samt naturen.


Karta
Visa på kartan: