Kontor, Högbergsgatan 26, Södermalm, Stockholm

  • 516 m²
  • 141 900 - 253 700 kr/mån

Lokalen har fina öppna ytor och lämpar sig för kontor, men även andra verksamheter så som showroom /butik kan passa här. Fönster ut mot Högbergsgatan samt takfönster. Lokalen totalrenoveras under 2020med tillträde årsskiftet 20/21. Därav finns viss flexibilitet i hur lokalen utformas, med goda möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen. Under förutsättning ni är med i ett tidigt skede! Här skapas en modernt inredd lokal med ljusa ytskikt, fint pentry, glasfronter in till konferensrum, ny...


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa / Utställning / mässa
Total yta 516 m²
Adress Högbergsgatan 26
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41930980
Områdeshyra 141 900 - 253 700 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokalen har fina öppna ytor och lämpar sig för kontor, men även andra verksamheter så som showroom /butik kan passa här. Fönster ut mot Högbergsgatan samt takfönster. Lokalen totalrenoveras under 2020 med tillträde årsskiftet 20/21. Därav finns viss flexibilitet i hur lokalen utformas, med goda möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen. Under förutsättning ni är med i ett tidigt skede! Här skapas en modernt inredd lokal med ljusa ytskikt, fint pentry, glasfronter in till konferensrum, ny LED- belysning, kaklat och klinkrat badrum med dusch. Generellt en öppen planlösning i kombination med mötesrum och telefonrum. Allt som kan tänkas behövas för ett modernt kontor idag. Kontakta Cecilia för visning på plats!

Omgivning

Otroligt härliga omgivningar kring Mosebacke, Södra Teatern och Katarina kyrka. Detta läge är så mycket Södermalm det kan bli. Mysiga gator runt omkring och nära till allt med Götgatan inom kort promenad.

Kommunikationer

er vid Medborgarplatsen eller Slussen. Tunnelbanans röda och gröna linje, Saltsjöbanan, bussar, allt inom bekvämt gångavstånd.

Service

ICA butik på hörnet, knappa fem minuters promenad till Götgatan och det stora utbud som erbjuds där. Caféer, restauranger, shopping och service inom bekvämt avstånd. Södra Teatern erbjuder trevlig servering och föreställningar, för den som vill sätta en äkta guldkant på vardagen!Bilder på lokalen