Kontor, Hästvägen 4 A, Husie, Malmö

  • 79 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 79 m²
Adress Hästvägen 4 A
Område Husie
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41842129
Bifogade filer

Beskrivning

Kontorslokal i bottenplan om 79 kvm på Hästvägen 4. Lokalen har en rumsindelad planlösning med möjlighet till att öppna upp. Till fastigheten tar du dig enkelt med bil eller stadsbuss.

Omgivning

Fastigheten ligger i Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa bort ligger Malmö centrum.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Busslinje 5 passerar fastighetsadressen och tar dig in till Malmö centrum på cirka 30 minuter

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen