Kontor, Gustavslundsvägen 12, Bromma, Bromma

JLL Restaurang (90 m) Friskvård (133 m) Kommunikation (120 m) Kemtvätt (833 m) Shopping (6 m) Bank (399 m) Postkontor (345 m) Bilservice (285 m) Uttagsautomat (193 m)

Alla vägar bär till Alviks Torg som är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och bussar. Moderna och representativa kontorsfastigheter som byggdes 1996 och förvaltas avAnders Bodin Fastigheter. Genomgående hög kvalitet i materialval, installationer, ljudkrav med mera. Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till det mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso e...

Beskrivning

Alla vägar bär till Alviks Torg som är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och bussar. Moderna och representativa kontorsfastigheter som byggdes 1996 och förvaltas av Anders Bodin Fastigheter. Genomgående hög kvalitet i materialval, installationer, ljudkrav med mera. Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till det mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare. Lokalen som finns tillgänglig är 1162 kvm. Den ligger näst högst upp (5 tr) i fastigheten och har en fantastisk utsikt över Mälaren. Välkommen till visning!

Omgivning

Attraktivt läge vid Mälaren med närhet till sköna promenadstråk och fina friluftsområden.

Kommunikationer

Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav och du når City på 12 minuter med tunnelbanans gröna linje och med bil på cirka 10 minuter. Hit kommer du också med buss, Nockebybanan eller Tvärbanan. Påfarten till E4:an ligger ett stenkast bort, på andra sidan Tranebergsbron och du kommer snabbt till Bromma med flygbussar från Alviks Torg. Väljer du att ta bilen finns det gott om parkeringsplatser i området och garage finns huset.

Planlösning

Modern och ljus lokal med flexibel och effektiv planlösning. Konstruktionen bär främst på ytterväggarna vilket ger stor flexibilitet och gör det enkelt att efter behov anpassa till öppen eller rumsindelad planlösning.

Parkering

Det finns garage i fastigheten. Ca 1200 kr per plats och månad. Utomhusparkering ca 1100 kr per månad.

Service

På Alviks Torg finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller snabb ostburgare. För den som vill röra på sig finns träningsanläggningar med gym och tennishall.

Övrigt

På Alviks Torg finns frisör, bank, florist, optiker, apotek, skomakare och stor mataffär mm. Inredning, möbler, mode och leksaker. Dessutom ett hotell av internationell standard.

Gustavslundsvägen 12, Alvik

Moderna och representativa kontorsfastigheter som byggdes 19...

Visad

Gustavslundsvägen 12, Alvik

Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till det ...

Visad

Gustavslundsvägen 12, Alvik

Nu finns möjligheten att skapa ert nya kontor med genomgåend...

Visad

Gustavslundsvägen 18, Alvik

Välkommen till en representativ och modern kontorslokal om 7...

Visad