Kontorshotell, Gustav III:s Boulevard 32, Frösunda, Solna

  • 1–182 m²

Välkommen till Fastoffice Centrala Frösunda!


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 1–182 m²
Adress Gustav III:s Boulevard 32
Område Frösunda
Kommun Solna kommun
Byggår 2002
Hiss Ja
Våning BV
Objektsnummer 41958388
Bifogade filer

Beskrivning

Vi vet att arbetsplatsen är så mycket mer än bara en plats för arbete. Det är den trygga arenan där du och dina kollegor umgås, bygger relationer och lär av varandra – en plats för välmående och gemenskap.

Vi erbjuder flexibla coworking ytor anpassande efter era specifika önskemål till attraktiva priser med moderna avtalsvillkor. Tillsammans hittar vi en skräddarsydd kontoslösning som ger er utrymme att växa och utvecklas framåt.

Fastoffice Flex - 2 990 kr/mån ex moms
- Mobil Access till samtliga coworking ytor inom Fastoffice Flex
- WIFI
- Kaffemaskin
- Skrivare
- Konferensrum
- Gym
- Möblerade arbetsytor

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kontoret är självklart modernt och kontorsläget är av innerstadskaraktär – här får du mer av den känslan än någon annanstans utanför tullarna.

Kommunikationer

Ett av Stockholms bästa kommunikations läge. 600 m till Solna station. Det är 7 minuter från T-centralen, 4 minuter från Odenplan. Bussar, 15 m till hållplats på Gustav III:s Boulevard och 50 m till hållplats längs E4:an. Med bil ligger det intill E4:an och i närheten av E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Bra access till Arlanda via pendeltåg och flygbussar.

Service

I huset finns restaurang och café av K-märkt Centrala Frösunda, Nordic Wellness fullt utrustat gym med klasser (1 100 kvm). Konferensavdelning, reception, Co-working, lounge, omklädningsrum, cykelrum och takterrass.

I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.


Karta

Bilder på lokalen