Kontor, Gustav III:s Boulevard 26, Hagalund, Solna

  • 1 017 m²
  • Enligt överenskommelse

Drömkontor vid Frösunda Port högst upp med härlig utsikt och skyltläge! Modernt kontor högst upp med härlig utsikt och skyltläge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 017 m²
Adress Gustav III:s Boulevard 26
Område Hagalund
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41875951

Beskrivning

Kontor högst upp i fastigheten med fin utsikt och grymt skyltläge mot E4:an Modernt kontor med bästa läget i Frösunda. Gott om restauranger och övrig service i närområdet. Kombinera ert kontor med ett showroom/butik i samma fastighet! Planlösningen är mestadels öppen men ni påverkar själva hur ert drömkontor ska utformas. Möjlighet att bygga takterass i anslutning om så önskas. Välkommen till Frösunda Port för en visning!

Omgivning

Fastigheten ligger i en miljö som präglas av både kontor och bostadsfastigheter. Hagaparken och Ulriksdal erbjuder naturskön omgivning för promenader, löpning eller picknick. Vid Brunnsviken kan man bada eller åka skridskor på vintern.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil och kommunala färdmedel. Solna station ligger ca 10 minuters gångväg bort. Flertalet bussar trafikerar området 70, 156, 177 till olika delar av Stockholm. Flygbuss eller bil till Arlanda går på ca 25 minuter.

Planlösning

Öppen

Parkering

578 garageplatser.

Service

Närområdet kring fastigheten erbjuder ett stort antal butiker, restauranger, matbutiker, bank och träningsmöjligheter.


Bilder på lokalen