Kontor, Gruvgatan 37, Högsbo, Göteborg

  • 80 - 260 m²
  • 3 167 - 23 833 kr/mån

Fin kombilokal i Högsbo som ligger i markplan. Ytan består av en, till stor del öppen, kontorsdel på 180 kvm samt en lagerdel på 80 kvm med egen port.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 80 - 260 m²
Adress Gruvgatan 37
Område Högsbo
Objektsnummer 41918097
Områdeshyra 3 167 - 23 833 kr/mån
475 - 1 100 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Fin kombilokal om totalt 260 kvm i markplan. Ytan består av en kontorsdel på 180 kvm samt en lagerdel på 80 kvm med egen port. Lokalen är även försedd med entré från trapphuset, har ett fräscht kök, omklädningsrum och två WC/dusch samt ytterligare ett WC. Lokalen har även ett större konferensrum, ett mindre mötesrum och ett förråd i kontorsdelen. Ytskikten är fräscha med klinkergolv i entrén, i köksdelen samt in mot lagret. I kontorsdelen finns textilmattor och undertaksplattor, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö. Omgivning Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Frölunda Torg ligger på två respektive tre kilometers avstånd. Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger. Kommunikationer Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta. Parkering Parkering utomhus finns i anslutning till fastigheten. Parkering i garage finns att hyra i grannfastigheten.

Övrigt

Om Palmung Mellin Fastigheter Behöver du hyra lokal, kontor eller lager i Göteborg? Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. Vi värdesätter långsiktiga relationer och arbetar kontinuerligt för att möta våra hyresgästers önskemål. Det innebär att förvaltning och utveckling sker i nära samarbete med dig som kund. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 55 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell.


Bilder på lokalen