Kontorshotell, Grimsbygatan 30, Centrum, Malmö

Thomas Leijon Fastighets AB Grönområde (27 m) Restaurang (263 m) Shopping (280 m) Bank (409 m) Friskvård (416 m) Parkering (428 m) Kommunikation (542 m) Uttagsautomat (562 m) Bilservice (584 m)

HAMNPAVILJONGEN Malmös trendigaste kontorshotell Längst ut på udden i Nyhamnen med adress Grimsbygatan 30 ligger vårt kontorshotell. Det är häftigt med vatten på tre sidor och utsikt över hamninloppet och Dockan. Med historiska anor har vi skapat en unik miljö. Här hyr man en kontorsplats i ljusa lokaler och mysig fikahörna. Det finns tillgång till fyra konferensrum med all utrustning inklusive videokonferens. Fritt fast och trådlöst internet och inte minst fri parkering. Kontoren kan använda...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 15 m²
Adress Grimsbygatan 30
Område Centrum
Objektsnr 41824014
Få prisuppgift & information
Beskrivning

HAMNPAVILJONGEN

Malmös trendigaste kontorshotell

Längst ut på udden i Nyhamnen med adress Grimsbygatan 30 ligger vårt kontorshotell. Det är häftigt med vatten på tre sidor och utsikt över hamninloppet och Dockan. Med historiska anor har vi skapat en unik miljö. Här hyr man en kontorsplats i ljusa lokaler och mysig fikahörna. Det finns tillgång till fyra konferensrum med all utrustning inklusive videokonferens. Fritt fast och trådlöst internet och inte minst fri parkering. Kontoren kan användas dygnet runt.
Välkommen till Malmös nya kreativa centrum.

Nyfiken – ring Thomas Leijon på 070 -799 52 06

Grimsbygatan 30, Centrum

HAMNPAVILJONGEN Hyr en virtuell plats på Malmös trendigast ...

Visad

Grimsbygatan 24, Norra hamnen

Riktigt coolt kontor på Saltimporten med havsutsikt. ideal...

Visad