Kontor, Greta Garbos Väg 11-13, Solna, Solna

JLL Bilservice (411 m) Shopping (197 m) Restaurang (51 m) Kommunikation (160 m) Friskvård (1 m) Postkontor (716 m) Kemtvätt (550 m) Grönområde (482 m)

Välkommen till en väldigt ljus och fin kontorslokal om 726 kvm. Toppmodern kontorslokal med öppen planlösning. Flertalet konferensrum och telefonrum med moderna glaspartier. Välutrustat och påkostat pentry. Fastigheten är uppförd 1920 samt tillbyggd 2003-2004 och har ett attraktivt läge med mycket goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Varmgarage finns i fastigheten gör det enkelt och bekvämt. Gott om garageplatser. 1800 kr/mån/plats. Området ger en genuin känsla av smås...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 726 m²
Adress Greta Garbos Väg 11-13
Område Solna
Våning 2
Objektsnr 41860096
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen till en väldigt ljus och fin kontorslokal om 726 kvm. Toppmodern kontorslokal med öppen planlösning. Flertalet konferensrum och telefonrum med moderna glaspartier. Välutrustat och påkostat pentry. Fastigheten är uppförd 1920 samt tillbyggd 2003-2004 och har ett attraktivt läge med mycket goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Varmgarage finns i fastigheten gör det enkelt och bekvämt. Gott om garageplatser. 1800 kr/mån/plats. Området ger en genuin känsla av småstadsidyll och har en god närservice. Det finns gott om restauranger, caféer, frisör, kemtvätt samt träningsanläggning. Det finns även en modern konferensanläggning i direkt anslutning. Närhet till Mall of Scandinavia med shopping i världsklass. Filmstaden i Råsunda är ursprungligen namnet på filmstudioanläggningar där en betydande del av svensk film under första delen av 1900-talet producerades. Idag är området utvecklat till ett modernt kontorsområde som inte bara rymmer filmbolag utan är även hemmet för flera andra bolag i olika branscher.

Omgivning

Härliga omgivningar nära Råstasjön och Lötsjön med fina promenadstråk.

Kommunikationer

Attraktivt läge med mycket goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Närmaste tunnelbanestation är Näckrosen och ligger endast ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området. Ca 10 minuters promenad till pendeltågsstation Solna Station.

Planlösning

Här finns toppmoderna kontorslokaler med en ljus och flexibel planlösning. Det finns ett flertal konferens samt samtalsrum. Öppen planlösning. Välutrustat och modernt pentry.

Parkering

Varmgarage i fastigheten. Ett flertal lediga platser. Går att hyra för 1 500 kr/mån.

Service

God närservice i området. Backstugan är en av många restauranger med hemtrevlig miljö och husmaninspirerad meny. Regissörsvillan som har en stjärna i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. I portvaktsstugan som ligger vid entrén finns ett våffelcafé och ni kan också välja mellan att äta italienskt, sushi, thai, här finns något för alla smaker! I området hittar ni också frisör, skrädderi/kemtvätt samt gym Puls och träning med generösa öppettider. Ca 15 minuters promenad till Mall of Scandinavia med shopping och upplevelser i världsklass. Ca 10 minuters promenad till Solna Centrum som har ett ett brett utbud med ca 120 butiker och restauranger i en trevlig miljö. Här kan man göra alla inköp på ett och samma ställe. Det finns även service som banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel, resebyrå, vårdcentral, tandläkare och bibliotek.

Greta Garbos väg 13, Solna

Flexibel och modern lokal med stora fönster och högt i tak. ...

Visad

Friluftsvägen 24, Storskogen

Ljust och fräscht kontor med direkt närhet till Storskogstor...

Visad

Ekensbergsvägen 113, Solna/Solna Business Park

Här har Ni nu möjlighet att vara med och skapa Ert nya konto...

Visad

Englundavägen 7, Solna/Solna Business Park

Den lediga lokalen ligger i Solna Business Park. Lokalen lig...

Visad