Kontor, Grafiska vägen 2B, Centrum, Göteborg

  • 780 m²
  • 162 500 kr/mån

Kontor med öppen planlösning och flera mötes- och samtalsrum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 780 m²
Adress Grafiska vägen 2B
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41945751
Hyra 162 500 kr/mån
2 500 kr/m²/år

Beskrivning

Moderns kontor högst upp i nybyggd fastighet i bästa läge. Kontoret består av öppen planlösning med flera mötes- och telefonrum. I området finns flertalet lunchrestauranger och man når större trafikleder i anslutning till fastigheten. Med 2 minuters promenad till spårbunden trafik och 13 minuters direkt resa till Göteborg centralstation och 7 minuter till Mölndal resecentrum ligger fastigheten nära centrum men med alla fördelar av att inte ligga mitt i centrum.

Omgivning

Det pågår många spännande projekt i närheten av Tändstickorna. Fastigheten ligger i ett nytt område som växer fram mellan Göteborg och Mölndal. Idag består omgivningen till största del av industri, men Göteborgs kommun och Mölndals stad har tagit fram en gemensam översiktsplan för att skapa en levande stadsdel och inom en femårsperiod ska 5000 – 10 000 nya invånare bo här.

Kommunikationer

Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C. Kollektivtrafiken är mycket bra med lätt tillgång till spårvagn och buss. Därtill ligger fastigheterna med direktanslutning till E6:an där man med enkelhet kan fortsätta söderut mot Malmö, norrut mot Oslo eller österut mot Stockholm. Från centrala Göteborg cyklar du till kontoret på tio minuter. Spårvagnen tar ungefär lika lång tid. Om du vill ta bilen till jobbet ligger E6/E20 och Mölndalsvägen precis intill fastigheten.

Service

I närområdet finns redan idag flera stora matbutiker, bensinmackar, restauranger, gym och hotell. Under de närmsta åren kommer serviceutbudet öka i takt med att området expanderar.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen